Poszukuje instrukcji obslugi D50 po polsku. Najlepiej jako PDF.
Znalazlem w sieci skan, ale jest tragicznej jakosci i nie nadaje sie do druku.
A moze ktoś ma niepotrzebna wersje papierowa?
pozdr Michal
Szukaj
Poszukuje instrukcji obslugi D50 po polsku. Najlepiej jako PDF.
Znalazlem w sieci skan, ale jest tragicznej jakosci i nie nadaje sie do druku.
A moze ktoś ma niepotrzebna wersje papierowa?
pozdr Michal
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 08-07-2007 o 13:04
mam Instrukcja serwisowa Nikon D50 ale angielska w pdf
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 08-07-2007 o 13:05
Nikoś D5 | D3s | D300 | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 | N85 1.4 | S50 1.4 | Z16 2.8 fish | N300 2.8| SB-900 | SB-800 |
panowie na tym forum nie przesyłamy instrukcji po polsku ...
Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death
Posypuje glowe popiolem.
NIe doczytalem etykiety forum.
Michal.
PS. Sprawa instrukcji troche mnie dziwi.
Wlasnie kupilem swoja pierwsza cyfrowa lustrzanke i nie wszystko jest w niej jak w poczciwym F65.
Kupno ksiazeczki - tak, bo koszt druku pewnie przekroczy wartosc jej zakupu i jeszcze trzeba sie bawic, ale wglad w dokumentacje produktu kazdy powinien miec, a nie kazdy posiada umiejetnosc plynnego operowania terminami fachowymi w jezyku krola Artura.
Mnie też. Oprócz foto zajmuję się też modelami RC. Kiesyś jedna z firm na prośbę o instrukcję PRZED zakupem modelu odpowiedziała, że zarabia na modelach, a nie instrukcjach i bezpłatnie przysłała książeczkę, dziękując za zainteresowanie. A dzisiaj z .pdf takie problemy ? Chyba tylko w branży foto, bo np. do MB komputerów manual FREE to standard.
Pzdr
Krzysiek
D70 18-70 kit, N 50/1.8D, F70 Sigma 28-70/2,8DASF, T17-50/2.8, N 70-300 VR
wątków o instrukcjach było bez liku. Podaje link do innej dyskusji (dotyczy takiej z d200, ale to nieistotne)
http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=27623
zamykam.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami