Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Gala Gwiazd Part II

W tym roku zamiast odcisków dłoni stawiali pamiątkowe ławeczki serialowe, dzis padło na "Samo życie"

1. Poplotkować, poprawić włoski, przypudrować nosek

2. Teraz się ładnie ustawić

3. Jaaaa cię, Ooooo, popatrz, czyli szał w oczach i karpie

4. Bomba w górę

5. Jedni popozowali poważnie

6. Inni byli wyraźnie zagubieni

7. a jeszcze inni robili sobie jaja

8. udzielali wywiady

9. i oczywiście autografom nie było końca

10 a reporterzy szaleli

potem się jeszcze działo oj działo i ja tam byłem nawet wino piłem ale już nie fociłem.

Domyślnie

Fajnie zobaczyć znajome twarze. Małgośka Lewińska jak zwykle w dobrej kondycji, a Lisza z Milowiczem to już nierozłączni chyba Ta druga seria zdecydowanie bardziej przypadła mi do gustu.

PS. Restauracja Astoria to pewnie dalej zamknięta? Nie mogę odżałować tego lokalu

Domyślnie

suuper reportaz... jakby tam byl
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

3 i 7 sa reporterskie, reszta przecietna, jakby nieostra, poruszona

czesc pierwsza - dobre kadrowanie, na zdjeciach jest co trzeba, ale też kolorki są nie bardzo (za żółto) i nieostrosc/poruszenie
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Domyślnie

flek - Astoria zamknieta, coprawda mieli ją otworzyć ale już zupełnie kto inny, więc i menu tez by się zmianiło

hesja - dzuięki za miłe słowo

arturjb - dzięki za uwagi, masz rację bo mi tez 3 i 7 się podoba bo sa inne, ale dałem całość bo chodziło mi o pokazanie historyjki wiec potrzebowałem więcej materiału, zresztą lepszych ujęć było by może i więcej ale było ponad 20 reporterów i jeden popychał drugiego podstawiał nogę właziłw kadr itd normalnie masakra, ja sobie odpuściłem i nie walczyłem zębami i nogami o miejsce bo dla mnie to była zabawa a dla nich praca, ale przez to mam spiep..... pare fajnych ujęć bo w kadrze to jakiś łep to obiektyw a to lampa i najczęsciej w liczbie mnogiej, włąśnie np 7 - z siedmiu kadrów kiedy dziewczyni się wygłupiały mam tylko ten jeden "czysty". w dodatku pogoda była do bani.
    cieszę się ze w pierwszej częsci podoba Ci się kadrowanie, co do reszty to już była noc więc nie jest łatwo a co zażółcen to to robiłem z jpg jak będę miał czas to wtedy ruszę może Rawy bo przy scenicznym i zmiennym oświetleniu to z WB był problem.

w każdym bądz razie za godzine będą odsłaniać ławeczkę M jak miłość a jutro Kriminalnych jak czasowo sie wyrobie i coś sfoce do wrzucę.

Domyślnie

MarS - kilkakrotnie miałem okazję fotografować w towarzystwie zawodowych fotorerorterów; wspominał to mile gdyż uważam, ze takie stadko może mobilizować do myślenia, będąc w owym stadku można także pozwolić sobie na więcej, np ustawiając się do zdjecia.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Domyślnie

trójka!!!

wreszcie interesująca reporterka
    reszta to zaledwie fotograficzna sprawozdawczość mało dla mnie interesująca.
    3 może być początkiem pomysłu jak interesująco pokazać takie kiczowate spędy

POZDRAWIAM
    myślę co piszę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Fajnie zobaczyć znajome twarze. Małgośka Lewińska jak zwykle w dobrej kondycji, a Lisza z Milowiczem to już nierozłączni chyba

Fajnie, fajnie... Jestem tego samego zdania Piotrze

Domyślnie

Cieszmy sie ze mamy takie wspaniale gwiazdy jak A Kopiczynski czy A Grabowski jak i rowniez mlodszych aktorow rowniez wspanialych, porazka jak dla mnie jest np taki M. Jackson
    Druga seria wspaniala.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez step.tom Zobacz posta
    Fajnie, fajnie... Jestem tego samego zdania Piotrze

Hehe, Tomek dawaj całe zakupy do stopki, będzie gęściej Na Kaszubach już w zasadzie mamy rezerwację, wię w kalendarzyk wpisuj

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów