Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Z tym kablem chyba nie jest, aż tak źle. Wiele razy na forum były podobne posty... a ludzie po kupnie gripa stwierdzili, że nie jest tak źle i po pewnym czasie już nie przeszkadza ten kabel.... a Nikonowi nalezy się bura, za te styki!

Domyślnie

No cóż, jeżeli ktoś wie czym różnią się m.in. modele F70 i F80 - to nie będzie się dziwił czym różnią się D70 i D80. Taka polityka.
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marta Baranowska Zobacz posta
    Właśnie chodzi mi głownie o kwestie zasilania.... jezeli wyjezdzam na zawody kilkudionowe do powiedzmy wrocławia, nie zawsze mam czas ładowac baterie... a czasem nie mamm gdzie jej ładowac....
    Jeden aku to za mało, zamiast gripa dokup drugi aku, niekoniecznie firmowy (bo drogi) i
    nie ten najtańszy (bo kiepski), są takie w granicach 70-80 zł.
    Czasem na forum ktoś też sprzedaje.

Domyślnie

Ja dla odmiany kupuje tego gripa dla komfortu trzymania apratu.
    Czarna puszka i słoiki (;
    TYLKOreportaż!

Domyślnie

Komfort płynący z posiadania gripa jest dla mnie niezaprzeczalny, kabelek nie był taki zły ale ułamał mi się, po zakupie nowego wykonałem mała modyfikację:
    1. Najpierw porównanie oryginała delty i kabelka pozbawionego gumy tylko ukształtowanego poxipolem :
    2. Kabelek został umieszczony w osłonie - zalanej poxipolem ( dzięki temu stała się sztywną konstrukcją ) :
    wygląda to tak:

moja wersja " kabelka zakłada i sciąga się tak samo jak przed modyfikacja ".

więcej opisałem tu: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=33560
    choć jeśli chce ktoś więcej szczegółów to podam bo nie wiem czy moje wypociny kogoś interesuja

Ogólnie - grip świetna sprawa, spust idealny ( tylko kółek brak ale lepsze to niz nic ) z moja wersja kabelka pracuje mi sie znacznie lepiej, jest bardziej sztywne i znacznie mniej odstaje od body

pozdrawiam
    D7200

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów