Z tym kablem chyba nie jest, aż tak źle. Wiele razy na forum były podobne posty... a ludzie po kupnie gripa stwierdzili, że nie jest tak źle i po pewnym czasie już nie przeszkadza ten kabel.... a Nikonowi nalezy się bura, za te styki!
Szukaj
Z tym kablem chyba nie jest, aż tak źle. Wiele razy na forum były podobne posty... a ludzie po kupnie gripa stwierdzili, że nie jest tak źle i po pewnym czasie już nie przeszkadza ten kabel.... a Nikonowi nalezy się bura, za te styki!
No cóż, jeżeli ktoś wie czym różnią się m.in. modele F70 i F80 - to nie będzie się dziwił czym różnią się D70 i D80. Taka polityka.
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
Ja dla odmiany kupuje tego gripa dla komfortu trzymania apratu.
Czarna puszka i słoiki (;
TYLKOreportaż!
Komfort płynący z posiadania gripa jest dla mnie niezaprzeczalny, kabelek nie był taki zły ale ułamał mi się, po zakupie nowego wykonałem mała modyfikację:
1. Najpierw porównanie oryginała delty i kabelka pozbawionego gumy tylko ukształtowanego poxipolem :
2. Kabelek został umieszczony w osłonie - zalanej poxipolem ( dzięki temu stała się sztywną konstrukcją ) :
wygląda to tak:
moja wersja " kabelka zakłada i sciąga się tak samo jak przed modyfikacja ".
więcej opisałem tu: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=33560
choć jeśli chce ktoś więcej szczegółów to podam bo nie wiem czy moje wypociny kogoś interesuja![]()
Ogólnie - grip świetna sprawa, spust idealny ( tylko kółek brakale lepsze to niz nic ) z moja wersja kabelka pracuje mi sie znacznie lepiej, jest bardziej sztywne i znacznie mniej odstaje od body
pozdrawiam![]()
D7200
Skontaktuj się z nami