Szukaj
Obróbka sprawia, że nie mogę się skupić na treści tych zdjęć
dobry reportaż ale wydaje mi się, że rzeczywiście obróbka za bardzo agresywna. gdyby było w czerni i bieli to kolor nie rozpraszałby mojej uwagi. niemniej podoba mi się. ładnie oświetlone we wnętrzach.
i w końcu się doczekałam tych zdjęć
Również uważam że to dobry reportaż , świetnie oddałeś temat , może bardziej do mnie trafił bo jestem jakby lepiej poinformowana o tych zdjęciach - od dłuższego czasu
gratki![]()
a mi sie bardzo podobaja te zdjecia, ich przekaz. az mi sie lezka w oku zakrecila. porozmawial bym teraz chetnie z moja babcia lub dziadkiem ale niestety... nie ma ich juz i mi ich brakujetakie zycie. my musimy isc dalej.
Bukowy extra robotaFotograf połączył pokolenia
![]()
kolorystyka łączy zdjęcia w jednolitą opowieść
czuć też dobrą atmosferę miejsca i ludzi
wspaniale się oglądało
przeszkodził mi tylko słup, taki jeden nad napisem "33M"
przesunąłbym go w prawo
dziekuje za wszystkie opinie
kilka uwag: zeby nie bylo watpliwosci - choc zdiecia moga byc odbierane jako reportaz ze wzgledu na sytuacje, to wszystkie sa pozowane (moze nie tyle pozowane, co sytuacje byly wywolywane pod katem zrobienia tych zdiec, a w ktoryms momencie po prostu wciskalem spust migawki). gdyby to byl prawdziwy reportaz oczywiscie nie pozwolilbym sobie na tak agresywna obrobke. rozumiem, ze niektorych moze razic taka stylistyka. moim zdaniem jednak sie broni i podkresla nastroj tych chwil (jak sie okazuje sporo osob ten poglad podziela - ciesze sie, ze nie przestrzelilem
).
jestem tez na 99% przekonany, ze zdiecia te w bw bardzo by stracily.
Jarku: ten slup to kawalek kabiny traktora i gdyby on byl bardziej w prawo, to druga strona weszlany do srodka i tak w kolko
jeszcze raz dziekuje za wszystkie komentarze.
To jeszcze ja - obróbka rzeczywiście mocna, ale te zdjęcia są, jak dla mnie, zaj...steTreściowo i wizualnie - są tak zrobione, że niosą w sobie przekaz, a jednocześnie ciekawią pod względem samych obrazów. Już wcześniej podobała mi się seria z powidłami
- tutaj jest jeszcze lepiej.
Ale pojechałem z wazelinką![]()
Świetne zdjęcia... Do tego kolorki jakie lubię...Po prostu klasaA tak poza tym to jakim szkiełkiem robione?
Skontaktuj się z nami