Szukaj
tam tam tam tam tadam tam tadam (ten music co zawsze dawali jak pojawiał się Lord Vader
![]()
![]()
![]()
"I am your father, Luke"
Niestety nie, bo tonażowo nie byly one przewidziane dla mnieNiemniej jednak fajnie zobaczyc rekwizyty z planu w realu. Wiecie, ze statek imperium w realu moznaby wpisac w szescian o boku 50 cm
Załowałem, bo master Joda byl w jakims takim dziwnym pojemniku ze szkla, że nijak nie moglem lampy ustawić, żeby bliku nie bylo. Odbijanie od sufitu, czy scian niewiele pomoglo - poza tym, sciany byly czarne i ciemnosci panowaly w tym pomieszczeniu.
Zamknęli go coby nie uciekł![]()
W trakcie tej wystawy byla inscenizacja dla dzieciMysle wejde a co mi tam. Dwoch kolesi przebranych za Jedi uczylo oczotnikow (dzieci) jak uzywać mocy. Siadlem sobie z tyly tej "ostatniej swiatyni Jedi" i nagle rownowaga mocy zostala zachwiana. Nad swoim lewym uchem usluszalem oddech, ktory w mlodosci przyprawial mnie o dreszcze:
Nooo stary takie rzeczy na deserek? Wow! Teraz nie będę mógł spać
Już tylu znajomych tam siedzi, że grzechem będzie nie skorzystać. Nie wiedziałem, że można tam coś takiego zobaczyć. Tak to pewnie już bym się wybrał. Zobaczymy, może uda się służbowo - zapowiada się jakaś gala boksu w Lądku z udziałem naszych, a zawsze tydzień wcześniej przyjażdżają.
Skontaktuj się z nami