trochę widać "odbadylanie" ale i tak fotka świetna![]()
Szukaj
trochę widać "odbadylanie" ale i tak fotka świetna![]()
szkoda, że to już nie to samo forum...
To wersja bezbadylna robocza wiec wybaczcie mi te male niedociagnieciajak przyjade do Polski to musze poszukac oryginalu i nad nim popracowac
![]()
Jarku, a co z okiem? bo nie wiem w ktora strone isc - ciemniej, jasniej, wydlubac?
Poki co niech zostanie na tym etapie. Bedzie oryginal, bedziemy sie bawicale sugestie mile widziane [z kwadratem juz zapisana]
![]()
Dzieki za wszystkie komentarzeCiesze sie ze fota sie Wam spodobala mimo tych paru brakow
ale nadrobimy to
![]()
Pozdrawiam z prawie powodziowego Nankinu... pomocy!![]()
co do powodzi to pomocy nie udzielamy niestety
a jeśli chodzi o oczko to patrząc na tą miniaturkę zostawiłbym je tak jak jest, chyba że na dużym zdjęciu widać coś więcej nieciekawego
szkoda, że to już nie to samo forum...
na pocieszenie...u nas też leje![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Erie, a szkoda... bede musial sam sobie pomoc - zaliczylem dwie powodzie, dam rade
ALFie, wiem wiem... ale gdyby lalo tak jak tutaj to by byla powtorka z '97... odpukacnajgorsze jest to ze przez ta pogode od dawna nie bylem na kurczakach...
Jarku, ten blysk to chyba faktycznie juz za duzo - zwlaszcza ze cala scena bez swiatla![]()
Pozdr!
Bardzo fajne
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Jarku, sanki mu jeszcze domaluje
Jarek, dzieki za wizyte![]()
Macro, tukan na sankach - to bedzie cos![]()
Pozdrawiam!
Skontaktuj się z nami