Działa
Świetna sprawa :P
a nie sądziłem, jak juz wpadłem ze można by D70 tak wyzwolić że ktos na to wcześniej wpadł :P
hehe...
Szukaj
Działa
Świetna sprawa :P
a nie sądziłem, jak juz wpadłem ze można by D70 tak wyzwolić że ktos na to wcześniej wpadł :P
hehe...
Witam!
Poprosze o jakies informacje w tym temacie mam nokie E50 i Nikona D70s.
Jest program, Psiloc IR remote , i jest specjalny plik który wprowadza nam jako urządzenie do programu pilota Nikonowego. DziałaAle niewiem jak wam, mnie z około 10 cm...w sumie na statyw wystarcza, ale wiadomo, chciałoby się więcej
![]()
Co do uniwersalnego pilota to polecam kupić nie na alledrogo tylko w byle jakim markecie jak najtaniej co bym nie było szkoda pln-ów
W pilocie takowym jest mnóstwo kodów i prawie zawsze opcja wyszukiwania kolejnych kodów. Klikasz np szukaj i caly czas przycisk power - zależy jak, patrzcie instrukcja. Włączacie w body odbior IR i klikacie na kolejne kody w pilocie.
Gwarantuje ze po 100 kliknięciach znajdzie sie jeden z wielu kodów który wyzwoli migawkę.
Ja zakupiłem jakiś uniwersalny pilot w Kauflandzie i po 30 zmianach kodów znalazł sie właściwy. Potem jeszcze szukałem innych kodów i tak sie jeszcze chyba ze 40 znalazło które wyzwalały migawkę.
Tak wiec zachęcam do próbowania
Wszystko sie DA
a ja mam 7610 i nie mam irdy![]()
u mnie ten ir remote działał z 1,5m na telewizory w e50, szkoda że to wersja demo a licencja jak na taki gadget jest droższa niż nie jeden prawdziwy pilot :/
...
Ciekawy jestem czy d200 wystrzeli <diabel>
Wyzwala wszystkie puszki, ktore kozystaja z pilota ML-L3, co do licencji to wgrywa sie cracka i po klopocie.
No cena licencji jest kiepska, i taniej wychodzi oryginalny ML-L3 :P a cracka trzeba mieć! :P
no i zasięg działania, ale w sumie, jak chcesz wyzwolić ze statywu to da radę![]()
Skontaktuj się z nami