Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Rozmowa telefoniczna

Witam i proszę o opinie

Domyślnie

no to ja napisze. Mi sie bardzo podoba(szczególnie ten minimalizm), choć chętnie zobaczyłbym to bez tego w prawym górnym rogu i ew w szerszym planie. a i swietnie umiejscowiony model (?)

Domyślnie

Saygon, to jest jakaś przypadkowa osoba na zdj. W oryginale zdjęcie jest większe w poziomie i tak sobie to wygląda, wiec przyciołem do kwadratu.

Domyślnie

a mozesz pokazac w wiekszej wersji?

Oszczędny w słowach Awatar Keyser Soze
    Miasto
    Oborniki Wlkp./Albion - Morecambe

Domyślnie

...pierwsze skojarzenie [jak zwykle u mnie - filmowe] to "Phone Booth" [skadinad genialny film] i w tym kierunku bym osobiscie poszedl, tzn. aby pokazac wiecej dramatyzmu na tym zdjeciu [pewnie siedzialbym tam pol dnia i polowal na odpowiedni kadr ]...
    pozdrawiam, pshemo

Minolta XD7 / D70

"How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?"

Domyślnie

To jest oryginal.

Domyślnie

jak dla mnie orginal lepszy - wiecej przestrzeni dodaje efektui samotnosci, awet logi w prawym gornym ani cien laarni nie przeszkadzaja. ja sprobowalbym bardziej kontrastowej konwersji do bw, ale z jpg niewiele sie wyciagnie

Domyślnie

Chciąłem żeby zdjęcie było jak najbardziej minimalistyczne więc dlatego przyciołem, masz rację Saygon z tym kontrastem może pózniej postaram się go zwiększyć

Domyślnie

ja bym cropnoł tylko chodnik z nogami po prawej i jest git, BTW świetna fota

Domyślnie

Bardzo ladne - tylko w ramki i na sciane !
    Nikt mnie nie rozumie ...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów