Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Teatralnie

Domyślnie Teatralnie

mialem okazje focic w malym teatrze, do dyspozycji oswietlenie sceny itp, skonczylo sie na uzyciu dwoch spotow oraz paru rekwizytow znalezionych za kurtyna modelka jest Agnieszka - nauczycielka tanca (nowoczesnego przede wszystkim

na poczatek jeden secik:

1.
    Pozdrawiam
    Jacek

Domyślnie

Im więcej takich zdjęć, tym mam mniejszą motywację, aby pokazywać moje
    Pięknie !

Domyślnie

Można się załamać, Śliczne...
    Aparat Nikon Obiektyw Nikon Lampa Nikon

Domyślnie

dodaje wiec jeszcze jeden secik:

1. taniez z krzeslem

http://img106.imageshack.us/img106/1...rzeslemxo3.jpg

Pozdrawiam
    Jacek

Domyślnie

Gdzie pojawiają się fotografujący D200, którzy są z Bydgoszczy, tam zawsze świetne zdjęcia ... Czy panuje tam u Was jakaś epidemia?

Domyślnie

fajna jest dziewczyna. Konwersja do BW też OK.
    set 1 - latarnia wychodzi z głowy, a portret jest fajny tylko ręka chyba nie najlepiej (łokieć)
    set 2 - pierwsze lepsze. drugie - sztuczniejsze, choc w teatrze to może dopuszczalne
    Zbyszek - jak chcesz przyjechac na plener modelkowy - to nie ma sprawy. Ja nie wiem co z nimi robić, mam nadmiar interesujących kandydatek. A tu jeszcze okazuje się, że crazyjack ma kolejną fajną.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Docelowo chcę. Muszę tylko tak zrobić, aby pojechać w sprawach zawodowych do Bydgoszczy, a przy okazji ...

Domyślnie

Przede wszystkim jest świetne światło i fajna obróbka b/w, co do uwag zgadzam się z tymi, które przytoczył Jacek_Z.
    IMHO Zdjęcia bardzo fajnie.

Domyślnie

Jak dla mnie zdjęcia super. Małe niedociągnięcia które wymienił Jacek_Z nie wypływają aż tak znacząco na odbiór zdjęć.

P.s. Jacek_Z to kiedy ten plener bo chętnie bym się przyłączył jak można oczywiście.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów