Ostatnio w mediach o nas głośno, tak więc i Was nie oszczędzę
Starego wątku nie reaktywuję ponieważ tam było dużo zdjęć zrobionych na szybko i na siłę. Obecnie kariera poniosła mnie trochę dalej i zamieniłem wszelkie termowizory i noktowizory na aparat fotograficzny a nieprzespane noce na pracę biurową.
Poniżej niewielka część tego co przez ostatni rok "ustrzeliłem". Myślę, że z czasem będę się skupiał również na wrzucaniu zdjęć bardziej w temacie - teraz to tak bardziej ogólnikowo czym się zajmujemy i jak wygląda nasza praca.
Musicie mi wybaczyć wszelkie przyciemnianie szyb, zakryte twarze czy przerabianie tablic rejestracyjnych ponieważ zaczynamy być poszukiwani prywatnie przez to co się dzieje obecnie na granicy z Białorusią. Widziałem filmy na islamskich stronach facebookowych z naszym udziałem w celu naszej obrazy. Na kilku nagraniach rozpoznałem swoich kolegów z pracy i prawie sam zostałem nagrany podczas miesięcznego wsparcia na odcinku Białoruskim, na moje szczęście a kolegi nieszczęście co mnie przyjechał zmienić w danym miejscu ja tam nie jestem.
Nie życzę sobie tutaj polityki ani szkalowania mojej formacji, wszelkie tego typu posty będą usuwane. Nie oczekuję też wychwalania i klepania po plecach... ot robimy swoje
Zapraszam
[1]
[2]
[3]
[4]
[5]
[6]
[7]
[8]
[9]
[10]
[11]
[12]
[13]
[14]
[15]
[16]
[17]
[18]
[19]
[20]
[21]
[22]
[23]
[24]
[25]
[26]
[27]
[28]
[29]
Wiem, że obecna sytuacja budzi wiele pytań więc jeżeli ktoś jakieś posiada to zapraszam na pw. Jednak uprzedzam, jeżeli to będą pytania typu aby nam dogryźć to nie będę na takie odpowiadał
Szukaj
Skontaktuj się z nami