Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Dream Theater

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fragles Zobacz posta
    no to słuchaweczki i włączamy Train of Thought...

Fajne foty
    Ja zapodałem sobie Metropolis pt. II
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

No to nam się zrobił watek muzyczny. Ale skoro zdjęcia sa tak dobre że nie ma co komentowac, to powiem Wam, że ja ostatnio sobie jeżdżę samochodem słuchając A Change of Seasons i Images and Words. I przymierzam się do lepszego zrozumienia ostatniej płyty.

PS Chyba zaraz mody nas wyrzucą.
    D90|T17-50 2.8|N18-105|S10-20|D610|N24-50 3.3-4.5|T28-75 2.8|N50 1.8|N35 1.8|S70-200 2.8|S70-300APO|SB900|2xSB600|

Domyślnie

super zdjęcia. pozdrawiam

Domyślnie

no zdecydowanie jedne z lepszych koncertowek jakie widzialem na forum. ba - zwyczajnie i niezaleznie od miejsca bardzo dobre

Domyślnie

Bardzo dziękuję za wszystkie głosy. Mocno obawiałem się debiutu w gronie Forumowiczów... warto było poczekać
    Fotografia koncertowa daje mi najwięcej radości a wasze głosy radość tę potęgują.
    Dream Theater to jedna z moich ulubionych formacji. W Katowicach miałem okazję fotografować ich po raz drugi, pierwszy raz cyfrą. Foty to dzieło D70s i kitowego DX 18-70 (15 minut przed bramkami). Drugie szkło (strzały z daleka) to (uwaga...) 70-300G. Wiele złego mogę o nim powiedzieć ale czasem sprawia się całkiem nieźle (w tym świetle nie widać potwornych aberracji tego obiektywu). Marzy mi się Nikkor 70-200mm f/2.8G VR ale cena skutecznie odsuwa zakup w nieokreśloną przyszłość. Dlatego pomyślałem też o Sigmie 70-200 /2.8 EX DG MACRO. Czy ktoś z Was sprawdzał może je koncertowo?
    Jeszcze kilka?

9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14 - małe zestawienie:

Dla pełni obrazu jeszcze jedno dla wzbudzenia zazdrości:P

Przed koncertem miałem okazję przeprowadzić wywiad z Jordanem - strasznie miły facet. W najbliższą sobotę polowanie na Pure Reason Revolution i Porcupine Tree w Krakowie. Ktoś się wybiera?

Domyślnie

Witaj,

po pierwsze - gratuluję świetnych zdjęć. Miło raz jeszcze poczuć niesamowity klimat tego koncertu
    po drugie - ja wybieram się do Krakowa, może przed występem udałoby się zamienić parę słów.

Pozdrawiam,

Ola

Domyślnie

No to nas dobiłeś Jeszcze raz potwierdza się stara prawda, że nie sprzęt jest najważniejszy. Można i kiktem i telesłoikiem. Jesteś poprostu GOŚĆ!

Mike i jego zabawki robią wrażenie. Fajny tryptyk.
    D90|T17-50 2.8|N18-105|S10-20|D610|N24-50 3.3-4.5|T28-75 2.8|N50 1.8|N35 1.8|S70-200 2.8|S70-300APO|SB900|2xSB600|

Domyślnie

Włączyłem "Change of Seasons".

Fotki świetne, najbardziej mi się Mike podoba, bo też kiedyś hałasowałem na garach
    Na Porcupinów chętnie bym poszedł, bo bardzo ich lubię , ale czasu nie mam

A tak na marginesie podobny, transparentny zestaw miał kiedyś John Bohnam. Zapewne bez miksera i całej tej elektroniki brzmi to nieciekawie, ale wygląda zaiste interesująco.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Bardzo dobry reportaż, super zdjęcia.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów