Szukaj
@gniady Bardzo bym chciał ale stan kasy nie pozwala na to niestety
205 bardzo ładnie skomponowana. Zawsze lepiej jak model amator nie pozuje jak na 206 tylko jest naturalny. Mam jakiś problem z porannym słońcem, zwierzak taki "za pomarańczowy". Ale to zarzut do świata - w końcu w porannym słońcu tak to wygląda.
Pozdrawiam Krzysiek vel kojot. |Z6II|N24-70/2.8S|N70-200/2.8S|N24-200|ZTC-2.0x|S135/1.8|N105/2.5| kojotowe.pl fikołki
Ta 205. faktycznie jest super![]()
Dzięki za komentarze .Tak to niestety wygląda w takim świetle a migawka no cóż troszkę się jeszcze pomęczę .
Dlaczego niestety? Dla mnie raczej - na szczęście. Właśnie z powodu tego światła ranki są tak piękne.
Co do hałasu migawki a zwłaszcza lustra, to mam dramatyczne doświadczeniaZdarzało mi się polować na sarenki - człowiek wstaje o nieludzkiej porze, przedziera się przez krzaki, w błocie czy śniegu. Potem marznie czekając na świt i nadejście sarenek. Sarenki przychodzą na polankę, są na tyle blisko, że 300 mm pozwala zrobić sensowne zdjęcie, ale przy pierwszym odgłosie klepania lustrem wszystko się kończy... I znów błoto, śnieg, samochód... A domu okazuje się, że z pierwszej i jedynej serii jedno zdjęcie ostre...
Pozdrawiam
Od trzech dni chodzę po Puszczy szukam jeleni które żyły blisko Białowieży . Znalazłem robię zdjęcia dla jednego z nich z lasu podchodzi do niego łania i od razu obgryza jego sierść , myślę z pasożytów .Powoli dołącza do jej maluch świetna obserwacja . Byk przyzwyczajony do widoku ludzi nie ucieka choć się oddala powoli . Ale że łania nie uciekała i robiła dalej czyszczenie byka .
208 .
209.
210.![]()
Super![]()
Skontaktuj się z nami