Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: olek E5

Domyślnie

Czornyj z inkrustacją żaden problem; za Twoje felietony na forum jestem gotów wykonać to dla Ciebie, gorsza sprawa z matrycą ...

pozdrawiam
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez meliszipak
    Czornyj z inkrustacją żaden problem
    ho ho ho!!! trzymam za słowo !!!
    pozdrawiam

Domyślnie

Czornyj. Mam matryce dla Ciebie. Nie tam jakiś D2X.

22 MPix
    POZDRAWIAM

Domyślnie

Ech, mam nawet do tego sprzeta dwa śliczne szkiełka: 45mm f2,8 i 80mm f2,8 - wprawdzie MF, ale co tam... Niestety, są dwa problemy:
    1) Mamiya jakoś nie kwapi sie z wprowadzeniem tej zabaweczki na rynek
    2) Napadanie na krakowskie banki jest - jak pokazują ostatnie wydarzenia - czynnością stosunkowo prostą i mało ryzykowną, jednakowoż nie przynoszącą na dłuższą mete spodziewanych rezultatów...

Domyślnie

Cena ok.9000 EURO
    POZDRAWIAM

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mariush
    natomiast drugie pytanie jest nadal aktualne
    A ja mam pytanie dotyczace Olka w Polsce. W wyborze systemu nie chodzi tylko o ilosc i roznorodnosc szkiel dostepnych, ale o jego dostepnosc w sklepach oraz na rynku wtornym. Jak ta sprawa wyglada w Polsce, bo z moich obserwacji to pod tym wzgledem lepiej jest wejsc w mocowanie SA niz w Zuiko Digital? A jezeli sie myle to gdzie mozna dostac szkla i akcesoria do ZD? Czy sa jakies komisy z tym sprzetem?

Pozdrawiam
    D3-sta|16-85VR|105VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arra
    Cytat Zamieszczone przez mariush
    natomiast drugie pytanie jest nadal aktualne
    A ja mam pytanie dotyczace Olka w Polsce. W wyborze systemu nie chodzi tylko o ilosc i roznorodnosc szkiel dostepnych, ale o jego dostepnosc w sklepach oraz na rynku wtornym. Jak ta sprawa wyglada w Polsce, bo z moich obserwacji to pod tym wzgledem lepiej jest wejsc w mocowanie SA niz w Zuiko Digital? A jezeli sie myle to gdzie mozna dostac szkla i akcesoria do ZD? Czy sa jakies komisy z tym sprzetem?

Pozdrawiam
    arra, na allegro jest kilka szkiełe ZUIKO, na forach inetrnetowych podobnie. Najczęściej "chodzą" kity z e-300/e-500 i tele 40-150 - ponieważ ich użytkownicy wymieniają je na lepsze.
    System 4/3 nie jest tak rozpowszechniony jak system C czy N i siłą rzeczy rynek wtórny musi być mniejszy. Nowe obiektywy (i aparaty) są dostępne bez problemu - w Polsce i poza nią (bez różnicy, bo Olympus daje na swoje produkty światową gwarancję), natomiast ceny nowych obiektywów w por. z używanymi są wyższe o najwyżej 10%.
    Każdy drobiazg do aparatu jest dostępny w ciągu max. 2 tygdni - Olympus ma w Polsce dystrybutora, który sprowadza wszystko, od paska po matówkę. O komisie wyspecjalizowanym w ZUIKO nie słyszałem

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów