Czornyj z inkrustacją żaden problem; za Twoje felietony na forum jestem gotów wykonać to dla Ciebie, gorsza sprawa z matrycą ...![]()
pozdrawiam
Szukaj
Czornyj z inkrustacją żaden problem; za Twoje felietony na forum jestem gotów wykonać to dla Ciebie, gorsza sprawa z matrycą ...![]()
pozdrawiam
ho ho ho!!! trzymam za słowoZamieszczone przez meliszipak
!!!
pozdrawiam
Czornyj. Mam matryce dla Ciebie. Nie tam jakiś D2X.![]()
![]()
![]()
22 MPix
POZDRAWIAM
Ech, mam nawet do tego sprzeta dwa śliczne szkiełka: 45mm f2,8 i 80mm f2,8 - wprawdzie MF, ale co tam... Niestety, są dwa problemy:
1) Mamiya jakoś nie kwapi sie z wprowadzeniem tej zabaweczki na rynek
2) Napadanie na krakowskie banki jest - jak pokazują ostatnie wydarzenia - czynnością stosunkowo prostą i mało ryzykowną, jednakowoż nie przynoszącą na dłuższą mete spodziewanych rezultatów...![]()
A ja mam pytanie dotyczace Olka w Polsce. W wyborze systemu nie chodzi tylko o ilosc i roznorodnosc szkiel dostepnych, ale o jego dostepnosc w sklepach oraz na rynku wtornym. Jak ta sprawa wyglada w Polsce, bo z moich obserwacji to pod tym wzgledem lepiej jest wejsc w mocowanie SA niz w Zuiko Digital? A jezeli sie myle to gdzie mozna dostac szkla i akcesoria do ZD? Czy sa jakies komisy z tym sprzetem?Zamieszczone przez mariush
Pozdrawiam
D3-sta|16-85VR|105VR
arra, na allegro jest kilka szkiełe ZUIKO, na forach inetrnetowych podobnie. Najczęściej "chodzą" kity z e-300/e-500 i tele 40-150 - ponieważ ich użytkownicy wymieniają je na lepsze.Zamieszczone przez arra
System 4/3 nie jest tak rozpowszechniony jak system C czy N i siłą rzeczy rynek wtórny musi być mniejszy. Nowe obiektywy (i aparaty) są dostępne bez problemu - w Polsce i poza nią (bez różnicy, bo Olympus daje na swoje produkty światową gwarancję), natomiast ceny nowych obiektywów w por. z używanymi są wyższe o najwyżej 10%.
Każdy drobiazg do aparatu jest dostępny w ciągu max. 2 tygdni - Olympus ma w Polsce dystrybutora, który sprowadza wszystko, od paska po matówkę. O komisie wyspecjalizowanym w ZUIKO nie słyszałem![]()
Skontaktuj się z nami