Szukaj
Kapitalne światło
Co tutaj komentować ? To się ogląda i podziwia. Ale jak już jesteśmy w wątku gdzie można pisać to masz jakieś obserwacje w temacie utraty jakości przy współpracy tej Sigmy z TC? Czy w ogóle nie ma tego problemu i nie ma o czym mówić.
Bardzo ładne światło Ci się trafiło i kompozycja super . Moje ostatnie poranne wyjścia zazwyczaj kończą się na zachmurzonym niebie . No i fajnie, że wleciał na tapetę jakiś pospolity chruściel . Pozdrawiam
dzięki za komentarze
@gremed wg mnie jest bdb z TC, ale obrazek nie jest aż taką żyletą jak z gołej 500tki - na dużym powiększeniu to widać, różnica bardziej wychodzi w słabych warunkach pod kątem światła, wtedy też więcej zdjęć w serii jest nietrafionych, ale w ogólnym rozrachunku TC dla mnie jest w pełni użyteczny, tylko trzeba wiedzieć co potrafi i gdzie go używać
Bardzo dobre !
Z7, N 24-70 S, N 70-300mm f/4.5-5.6E ED VR, N 35mm 1.8 G ED, N 200-500, Pen-F, Oly 171.8, Oly 40-150.
Świetnie, że zdecydowałeś się wrzucać foty w jeden wątek! Szkoda, że to jest dość niepopularne tutaj, tyle pięknych fot wrzucacie a fatalnie się je przegląda w osobnych tematach
Znakomite!
Żeby zrobić takie zdjęcie, to trzeba się zanurzyć w jakieś pływadełko?
Skontaktuj się z nami