Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Siostry.

Domyślnie Siostry.

Witam wszystkich, którzy będą oglądać ten mój wyczyn .Taki mały wypad z siostrami w plener.Zapewne poleci dużo krytyki, złe kadry, czemu w B&W i tak dalej .Wybaczcie rozmiar.Dziękuję i pozdrawiam .Bartek.

1.Magdalena i Klaudia
    fordclubpolska.org

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Nowy Dwór Mazowiecki

Domyślnie

Technicznie jak dla mnie niezłe (poza tym, że trochę małe tu zamieściłeś). Tylko siostry mają kwaśne miny, pewnie przez słońce.

Domyślnie

Większych nie chciałem dawać ze względu na rozmiar.Faktycznie, starsza siostra nie często staje przed moim obiektywem i dlatego u niej kwaśna mina a młodsza to już się przyzwyczaiła do słońca .
    fordclubpolska.org

Domyślnie

Dla mnie zdjęcia wyglądają, jakby były dobierane z takim delikatnym zachowaniem jakiejś artystyczności... ale minimalnym. Gdyby dłużej posiedzieć nad dobiorem fotografii do tryptyku, mogłoby być ciekawie...
    Chi lo sa che cosa e' vero in un mondo di bugiardi...?
    Nikon D70s z Kit'em, książka o fotografii, zapał i chęci, ciekawe spojrzenie na świat (IMO)...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vHs Zobacz posta
    Dla mnie zdjęcia wyglądają, jakby były dobierane z takim delikatnym zachowaniem jakiejś artystyczności... ale minimalnym. Gdyby dłużej posiedzieć nad dobiorem fotografii do tryptyku, mogłoby być ciekawie...
    Znaczy źle ?
    fordclubpolska.org

Domyślnie

Fajne, ale dla skrajnych zdjęć zmiejszyłbym trochę GO...
    Grupa GRYF | D300s | MB-D10 | N12-24/4 G DX AF-S | N17-55/2.8 G DX AF-S | SB-800 | and ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartasrasta82 Zobacz posta
    Znaczy źle ?
    No tak... zdjecia wygldaja, jakby dobrane przypadkowo. Ogolem, jezeli mialbym ocenic kazde zdjecie osobno, to podoba mi sie, ale razem - jakos nie... nie rozumiem ich połączenia. Gdyby to przedstawiało np. jakas historie albo cos... to mogloby cos z tego byc
    Chi lo sa che cosa e' vero in un mondo di bugiardi...?
    Nikon D70s z Kit'em, książka o fotografii, zapał i chęci, ciekawe spojrzenie na świat (IMO)...

sailor
    Gość

Domyślnie

bez pomyslu. ot pstryki

Domyślnie

Witam,

W środkowym zdjęciu jak by się spojrzały w obiektyw było by bardzo fajnie. IMHO W pozostałych zdjęciach nie użył bym tak małej głebi i dał bardziej zrównoważone kadry.

Pozdrawiam:
    Mariusz
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Uprawnienia umieszczania postów