Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie program do sciągania z aparatu

witam wszystkich i mam pytanie ,mam aparat cyfrowy z ktorym miałem oryginalną plytę do obsługi i wszystkie zdjęcia które przelawalem z aparatu do komputera w tym własnie programie się lokowały,i nie dawno zrobiłem formata i nie mogę znaleźć tychże zdjęc,aparat mam canona A 640,moje pytanie brzmi,czy można uzywać do tego innego programu żeby te zdjęcia ładowały się np. w partycji D ?i jeśli można to ewentualnie jaki,z góry dzięki.

Domyślnie

Kup czytnik kart i nie wygłupiaj sie z jakimiś programami.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Po podpieciu aparatu do kompa kopijuj pliki z karty gdzie chcesz po co ci jakies programy do pobierania zdjec z aparatu lub czytnik (czytnikiem szybciej skopiujesz pliki z karty)
    |D70S|S24-70/2.8||SB600 dużo chęci ale brak talentu

Domyślnie

jak wyżej
    ...i innych odpowidzi raczej nie masz się co spodziewać.
    Wszystkie tego typu programy to badziewia, a taki problem jak Twój miał mój znajomy, bo przeglądał zdjęcia na kompie zawsze za pomocą takiego programu nie wiedząc tak naprawdę gdzie one są na dysku... Po formacie stracił wszystkie bo były zakopane gdzieś w Documents and Settinsg...
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Oszczędny w słowach Awatar arecki1
    Miasto
    Zachodniopomorskie/Świnoujście

Domyślnie

Miałem kiedyś canona a20 czy a30 - już niepamiętam ale z tego co mi się po głowie błąka przypominam sobie że canon łaczył się z kompem po protokole ptp a do tego dostarczał odpowiedni program. Jednakże w tym programie można było wybrać gdzie się wrzucają fotki z tym że nie jestem w stanie przypomnieć sobie jak . Myślę że instrukcja też jest zawarta na płycie i tam się wszystkiego dowiesz (oczywiście instrukcję do programu mam na myśli).

Domyślnie

wielkie dzięki wszystkim kolegom,czytnik mam ale jak podłączyłem aparat do kompa to sam się łączył z tym programem i nigdy nie zastanawiałem się jak to zmienić,teraz wiem ,trzeba ten program wyc....pozdrawiam

Domyślnie

Nie wiem skąd ten sceptycyzm do ułatwień - jakimi są programy do transferu zdjęć z karty/aparatu ?!
    Używam nikonowski Picture Project właśnie po to, by po włożeniu karty, zdjęcia z ostatniej sesji mieć w świeżo założonym numerowanym folderze w określonym wcześniej miejscu zapisane w odpowiedniej "orientacji pionowej/poziomej" i to wszystko za jednym kliknięciem!

Uprawnienia umieszczania postów