Szukaj
Wiesz "Zaz" (jakkolwiek to brzmi) Twoje zdjęcia są naprawdę świetne... nic tylko Ci pozazdrościć i pogratulować.
.... żebyś jeszcze był równie subtelnym i sensownym człowiekiem... a tak - pokazujesz naprawdę fajne prace, a chwile później brukasz ogólne wrażenie prostactwem i mało wyrafinowanym chamstwem.
W sposób całkowicie niekonstruktywny i żenująco-szczenięcy krytykujesz fotografie innych pisząc, że jest to Twoje prawo w wolnym, demokratycznym kraju. Teraz kiedy ktoś ośmieli się skrytykować to co publikujesz, sam nie potrafisz przełknąc ani cienia krytyki. Pełen profesjonalizm.
Apeluję o moment pomyślunku i skromnej powściągliwości.
...nie będzie "best regards" (bo to też ździebko kretyńskie i już nudne) a zwykłe pozdrawiam.
Paweł - przyjmijmy, ze na temat wiedzy na temat portretu dyskutowac nie bede, bo nie ma o czym w Twoim wypadku. Maciej - a czy myslisz, ze mnie obchodzi Twoje zdanie na moj temat i to na dodatek w internecie? Pokaz sie na warsztatach jakichkolwiek wspolnych a potem pokaz jakie zdjecia tam zrobiles to powiem Ci co o Tobie mysle i jako o czlowieku i jako o fotografujacym. Chcesz konstruktywnej krytyki? Chetnie, ale musial bym niejednokrotnie przytaczac podstawowe wiadomosci na temat kadrowania, swiatla, czy obrobki a mysle, ze tutaj takie podstawy kazdy juz chyba ma dysponujac takim sprzetem jakim sie wszyscy prawie tutaj poslugujemy. Odpusc wiec sobie oceny mojej postaci i wszelkie proby wrzucenia mnie do szuflady z napisem " cham" , bo tak naprawde zadnemu z Was nie ublizylem nie prowokowany (ewentualnie Waszym "pracom") a Ty wlasnie to zrobiles kolezko. Kiedys bym sie zdenerwowal, ale teraz poprostu mi to fruwa, jak zreszta inne "recenzje" tego typu ludzikow jak Ty. EOT.
.
myślę co piszę
Uważam, że Maciej-D bardzo zgrabnie i elegancko sformułował swoje myśli dotyczące Twojej osoby.
Ostatnio sprawiasz wrażenie jakbyś uważał się za arcymistrza fotografii, który nie musi liczyć się z nikim i niczym, bo nikt nie jest godny powiedzieć złego słowa o Twoich zdjęciach czy wypowiedziach.
Wcześniej jakoś tak nie było, albo tego nie zauważałem - nie wiem co się dzieje.
Sukienka modelki mi troche nie pasuje do scenerii, a sama modelka jak dla mnie troche zbyt centralnie w kadrze siedzi. Poza tym bardzo przyjemnie.
Pozdrawiam.
D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..
Skontaktuj się z nami