Cytat Zamieszczone przez Pilej Zobacz posta
Dzięki @notdot za komentarz. Rzeczywiście muszę odmalować to tło bo przebijają białe odpryski.
Dorzucę jeszcze 2 zdjęcia
ehhh, chłopaku, ludzie ci tu piszą konkretne porady a ty się skupiasz najmniej ważnej rzeczy. weź popracuj nad OŚWIETLENIEM, wtedy tło będzie najmniejszym problemem.
A dwa powyższe też dałeś w sumie nie wiem po co? kawał szynki położony na desce czy talerzu, rozrzucone jakieś dodatki, bez ładu i składu
gdzie tu kadr, gdzie oświetlenie, gdzie dbałość o szczegóły?

ja rozumiem, że się chcesz pochwalić, że klientowi się podobało, że dostałeś za to kasę, wiem, to cieszy
ale klient może się nie zna, może wcześniej miał zdjęcia dużo dużo gorsze, ale wiesz co znaczy jego opinia (bez obrażania kogokolwiek)? to jest tyle warte co 5 lajków na insta/fejsie od nieznanych mi osób
dostałeś pozytywny feedback od jednego klienta, więc ego połechtane, ale to jest zgubne, bo zatrzymałeś się w swojej bańce, nie rozwijasz się, a musisz być dobry dla wszystkich (potencjalnych) klientów a nie dla tego jednego
ocena obiektywna, bezwzględna twojej pracy musi być wysoka, bo na razie masz ocenę od tylko jednego klienta, nie obraź się ale to jest coś jak mama mówi dziecku że ładnie rysuje
postaraj się, popatrz na tutki w necie, przeczytaj co ci pisali Wujot i Sailor, bo na razie to wyciągnąłeś kawał szynki na deskę i zrobiłeś zdjęcie, tyle, gazetka osiedlowego sklepu też ma takie zdjęcia