Szukaj
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Z jednej strony to koczeladki są głównym tematem, z drugiej jakoś mnie razi ucięta deska (mały talerzyk zamiast niej?) a przede wszystkim ucięta flaszka.
No i jakoś za nisko mi leżą praliny. W sumie, jak otworzyłem se cały fot w kolejnej zakładce, to najbardziej napis przyciąga wzrok - nie jestem pewien, czy o to najbardziej chodziło.![]()
"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."
http://commons.wikimedia.org/wiki/Windmill
Pstrykoaparat + obiektywy + okulary korekcyjne -10.5 dioptrii.
"Don Kichote to zły człowiek był..."
To już wolę te ze "Stekowni". Zdjęcie 231 ma jeden temat - niechlujność. I te same pytania - dlaczego najbardziej podkreślona jest decha, dlaczego te czekoladki są tak postrzępione te brzegi, dlaczego te czekolady wokół są tak porozrzucane? Poza tym chyba stół nie jest wypoziomowana, bo adwokat w kieliszku leci w prawo.
Ok, dzięki Panowie za komentarze.
biały przyciągający wzrok napis advocat czyli napój no to dlaczego rozmyty w tle
a dopiero później widzę napis in chocolate, wtedy patrzę na dół obrazka (który jest poza mocnym punktem) i widzę jakieś takie pokruszone czekoladki na nieciekawej desce, uciętej w kadrze
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Czekoladki mogą przecież leżeć ładnie, któraś być równo przekrojona. Rozumiem że chyba miało być smacznie i przasnie, ale to nie taka czekolada. Dla odmiany można by tu ułożyć równiutko
Skontaktuj się z nami