Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Ania

Domyślnie Ania

wczoraj podjechalem na chwilke do swiecia do mojej kolejnej ulubionej modelki :

nie potrafie jednakze sie zdecydowac kolor czy bewu?

1.

2.

pomozecie ?
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

na imię ma Anita? czyli ani ta ani ta :P tak na poważnie to bardziej mi sie widzi kolor...
    To dzięki mózgowi myślimy, że myślimy...

Grupa Podkarpacka - zapraszam

Domyślnie

Byłeś u mnie a ja nic nie wiem...jak dla mnie też bardziej kolor.

Pozdrawiam

Domyślnie

No to jako trzeci za kolorem
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

BW ale bardziej kontrastowe, zresztą kolorowemu też by się przydało troszkę korekty - zdjąć troszeczkę żółtego i na obu usunąć bliznę po szczepieniu
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

ja bym się najpierw zastanowił czy zostawić głowę czy obciąć a potem kolor czy b&w ale raczej kolor...

Domyślnie

dzieki za wszystkie uwagi zostawie kolor ze zdjetym zoltym (zobaczylem na innym monitorze )..ciecie tez zmienie na pol czola

kolejna fota i znow ten sam problem:

1.

2.

Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

przede wszystkim inna konwersja do BW - tutaj zupełnie straciłeś detale spodni - pominąłeś zupełnie kanał niebieski
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

piękna dziewczyna, ciężko by mi się było zdecydować które wybrać, zarówno kolor jak i cz-b mi się podobają... bardzo podobają
    duży plus za naturalność tej fotografii, ostatnia tendencja na forum do prezentowania wycackanych zdjęć studyjnych mnie już męczy, oby więcej tak udanych spontanów...
    ps. o. doszły jeszcze dwa, w tym przypadku zdecydowanie kolor
    pozdrówka

Domyślnie

seria nr 1- wybieram kolor. Dekapitacja trochę mało zdecydowana
    nr 2- tu już bez zastanawiania- zdecydowanie kolor. Ponadto pomyślałbym nad ucięciem części nieba- tak mniej więcej połowy (między głową a górną krawędzią)
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów