Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: ISO 12800

Domyślnie ISO 12800

Trafić tego gościa w locie to jak wygrać szóstkę w totka. Dzisiaj mi się udało ale warunki były kiepskie i żeby uzyskać odpowiednie czasy do zamrożenia tego zawodnika musiałem ISO podbić aż do 12800, niestety ale przy takim wyśrubowanych parametrach jakość nie wytrzymała.

Nic nie trwa wiecznie. Trzeba cierpliwie czekać na właściwy moment, a prędzej czy później dostanie się wielką szansę. Tak jak w przyrodzie. Najwięksi drapieżnicy są też najbardziej cierpliwi. Peter James

Domyślnie

W tym rozmiarze nigdy bym nie powiedział, że cokolwiek szwankuje z jakością. Brawo fotograf, brawo wysokie iso w D6
    Pozdrawiam Krzysiek vel kojot. | Z6III | N24-70/2.8S | N70-200/2.8S | N24-200 | N180-600 | V40/1.2 | kojotowe.pl l fikołki l

Domyślnie

@FotoDam Ty już masz D6? O kurczaki... Jakie problemy z jakością? Detal jest na takim poziomie, że aż miło. Zdjęcie piękne

Domyślnie

@Kojocisko Dzięki. Full wygląda identycznie. Pozdrawiam. @madebyzosiek Tak mam go już sporo czasu, chyba byłem pierwszym właścicielem w Polsce i kupiłem go tego dnia kiedy został wprowadzony do sprzedaży w Polsce. Ps. Jakość zawsze mogłaby być lepsza hehe. Pozdrawiam.
    Nic nie trwa wiecznie. Trzeba cierpliwie czekać na właściwy moment, a prędzej czy później dostanie się wielką szansę. Tak jak w przyrodzie. Najwięksi drapieżnicy są też najbardziej cierpliwi. Peter James

Domyślnie

@dranio Dzięki, pozdrawiam.

Domyślnie

Chcialbym miec taka degradacje jakosci.
    Gratuluje kadru. Gratuluje spotkania
    Z5 + 24-200S + 105S
    D500 + D7200 + S17-50/2.8 + S50-100/1.8 + AF-P 70-300 + N200-500

Domyślnie

Umiarkowane swiatlo i wysokie iso nie oznacza kaszanki. D6 dawno bylo namierzone, dziwi mnie tylko, ze autor tak skromnie sie z tym obchodzi. O ile dobrze pamietam, w ktoryms momencie canon 1dx 3 dostal baty na rzecz d6.
    Zazdroszcze tutaj celnosci, autor ma w tym SOLIDNE doswiadczenie

Domyślnie

D6 i ISO 12800 i mówienie że jakośc siadła. No bez jaj. Moze na metrowych drukach cos widac - w necie jest piko belo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    D6 i ISO 12800 i mówienie że jakośc siadła. No bez jaj. Moze na metrowych drukach cos widac - w necie jest piko belo
    W pełni się zgodzę.

Mam natomiast pytanie o kolorystykę. Odbieram pióra na spodzie skrzydeł jako lekko zazielenione. Czy faktycznie tak jest, czy to złudzenie, czy może coś mi się porobiło z monitorem?

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów