Było klimatycznie, burzowo i bardzo sympatycznie.Ekipa bawiła się świetnie a ja popełniłem jakieś tam foty. Zapewne niebawem pojawią się następne od reszty uczestników
![]()
Szukaj
Było klimatycznie, burzowo i bardzo sympatycznie.Ekipa bawiła się świetnie a ja popełniłem jakieś tam foty. Zapewne niebawem pojawią się następne od reszty uczestników
![]()
1 i 3 ... świetne zestawienie kolorów sukien i tła...
2 - jakoś nie trafia do mnie...
Ale i tak gratuluję
Pozdrawiam
Lu_natyk
trojka swietna - nazwalbym ja "przyczajony tygrys"![]()
![]()
regulamin
suuper 1 i 3 rządzą
2 troche odstaje od reszty, nie pasuje mi
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
kurcze mi jakoś jedynka nie pasuje, chyba mina modelki psuje i skupia uwage, za to 2 i 3 rewelacja
ooojjjj tak, 3 robi wrazenie.
D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
www.mjagielski.pl www.photoaction.pl
Trójka super - modliszka w akcji.
Nie jestem pewien , ale chyba popełniam klasyczny błąd. Oceniam modelkę , a co z tym się wiąże i zdjęcie.
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
1 bardzo fajna choć modelka wyszła trochę jak lalka bez oczu, no chyba że taki był zamysł...
2 nie bardzo
3 najlepsza, ciekawie zapozowane, ładne światełko, kolorystyka, piękna modelka... jest jedno ale, nie do końca przekonuje mnie cięcie do kwadratu, no może gdyby wokół dziewczyny było więcej przestrzeni to ok, a teraz to wygląda jakbyś chciał na siłę ukryć jakieś nieciekawe tło...
pozdrówka
Skontaktuj się z nami