Szukaj
1, 3, 6. Ćwicz dalej
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad, Leica, Pentax, Rolleiflex, FKD Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze i około 30 szkiełek.
Bardzo niechlujna robota. Szkło niewyczyszczone a naniesienie kropel i ich jakość bardzo słabe.
Jeśli chcesz się czegoś nauczyć to na tapetę weź cienkie kieliszki, ułóż kompozycję i sfotografuj ją bez horyzontu. Obiekty koniecznie całe.
Pozdro
Wiesiek
@Wujot Wysłałem PW. Biorę się za dalsze ćwiczenia, wiem, że daleka droga przede mną, ale chcę w to iść.
11.
12.
Mi się bardzo podoba nr 10.
D7200+Nikkor 10-24 f3.5-4.5G ED+Nikkor 18-105+Tamron SP AF 90 f2.8 Di MACRO 1:1+Nikkor AF-P DX 70-300G ED VR+Nikkor 50 1.8G+Sigma A 18-35 1.8+Sigma S 60-600
zaczales od w miare latwej produktowki ktorej nie dociagnales do poziomu akceptowalnosci i rzuciles sie na szklo, ktore jest znacznie trudniejsze, chocby ze wzgledu na forme i material.
mam pytanie - czy ktorekolwiek z tych zdjec Ci sie podoba na tyle ze zrobilbys z niego wydruk min 30x40cm? jesli nie, to sa do kosza. Dlaczego? niechlujnie, bez dbalosci o szczegoly i bez panowania nad swiatlem. Zamias skakac po temetach wez jeden obiekt i cwicz do osiagneicia pozadanego rezultatu
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Skontaktuj się z nami