Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: u mamy....

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaziel
    Gość

Domyślnie

Cud życia, rodziny, generalnie miód i woda na młyn LPR. Teraz o fotach: jedynka totalnie nie z uwagi na kadr i przeslicznie nie dopracowany retusz nosa szczesliwej mamy, dwójka - generalnie NIE z uwagi na wtornosc i koszmarny stan paznokci...- no coż, ciezko cos nowego wymyslec jak sie jest po raz 1, lub drugi ojcem. Reasumujac - album i to prywatny, po co ja mam to ogladac? rotfl i znowu sobie wrogow narobilem

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Podoba mi sie zdjęcie Nr2. Podoba mi się obróbka i kontrast sceny w ten sposób otrzymany. Myśle że wyglądałoby to świetnie w dużym formacie. Jedyneczka odstaje na tle 2.

Cytat Zamieszczone przez Zaziel Zobacz posta
    rotfl i znowu sobie wrogow narobilem
    Eeee... tam nie przejmuj się . Żeby narobić sobie wrogów to trzeba by być traktowanym poważnie a Ciebie chłopie mało kto już traktuje poważnie - jeśli już to bardziej jak uciążliwy dodatek do fajnego miejsca - coś jak krowi placek na pięknej łące - element na który nie ma się wpływu i trzeba się z jego obecnością pogodzić.

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Wymien 3 przyklady tych co mnie traktuja niepowaznie, nastepnie ja wymienie jeden przyklad udanej Twojej foty ( bedzie ciezko , ale dam z siebie wszystko) i zobaczymy kto bedzie sie smial ostatni Milego weekendu Zaz.

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Ależ ja się nie śmieję. Powiem więcej im więcej czytam Twoich komentów tym bardziej zbiera mi się na płacz.
    Co do Twojego szukania mojej udanej foty - zacytuję ci kogoś
    Cytat Zamieszczone przez Zaziel
    Mowiac, czy tez piszac szczerze i cynicznie(...): - powiewa mi to i to ruchem falistym :]

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Dziekuję :wyręczyles mnie w wielominutowym szukaniu udanej klatki w Twoim wykonaniu. Wiesz co? Zaloż Swoją partię nawet mam nazwę : Polska Partia Bezstronnych Beztalenć, czyli P.P.B.B. Nawet fajnie brzmi Wzrusza mnie Twoja wrażliwość na moje traktowanie kaprawych fot włączając Twoje No to miłego połowu syren, grzybów i innych krajobrazów w ktorych i tak nie zauważasz tego co istotne kadrując Best regards i bez odbioru, bo juz mnie mulisz chłopaq. Zaz.

Uprawnienia umieszczania postów