Szukaj
Ładne zdjęcia, sorry za ot, ale, jak tam jest z pracą na Islandi? Łatwo? Jak bym pojechał na przysłowiową "pałe", to coś znajde? Ja za kilka dni wybieram sie własnie na pałe do Holandi.. jeszcze raz sory za OT, a widoczki, naprawde super.
Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|
Wlasnie troszke malo tej Islandii na Twoich fotach, mialem sie tam wybrac rowerem, ale sie nie udalo. Moze za rok. Na pewno jeszcze cos masz, wiec sie chwal chlopie![]()
D80 | N 18-70 | T 17-50 2.8 | N 80-200 2.8 | N 24 2.8 | N 50 1.8D | SB800 | oraz inne klamoty |
Zapraszam tekus.net | ŁÓDZKA GRUPA FOTOGRAFICZNA KORAB
1. ładna. kupuję ją.
2. kadr ok. ale ci kolesie nie pasują do niczego. albo bez kolesi albo jeden bliżej....
D200+N 50mm f/1.8+SB-800.
Widać, jak bardzo się różnimy...
Oba fajne, ale to z 'kolesiami' dużo bardziej mi podchodzi. Bez kolesi byłaby mdła pustka - z kolesiami zdjęcie żyje. Rewelacja! Tak uważam, i daję dużego PLUSA za dwójkę!!!
Witam,
Początkowo 1 - bo ja lubię takie widoczki. Ale im dłużej patrzę na 2, tym bardziej mi się ona podoba. Motocykliści potęgują wrażenie głębi, czuję się jednym z nich.
Pozdrawiam, QuadMan
Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....
Super foty, w szczególności 2. z motocyklistami, gdzie według mnie pełnią najwarzniejszą rolę w kadrze, wprowadzając życie...![]()
Pozdrawiam,
Marcin
3.
Trójka świetna.. tylko gdzie jest UFO?![]()
Bardzo fajne... Islandia mało znana, ale bardzo ciekawa. Wybieram się tam za rok. Gdybyś miał więcej to wrzucaj...![]()
Grupa GRYF | D300s | MB-D10 | N12-24/4 G DX AF-S | N17-55/2.8 G DX AF-S | SB-800 | and ...
Skontaktuj się z nami