Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: SLRC2 CaseLogic

Domyślnie

hehe ja jeden plecak juz mam. Torbe chce zeby ułatwić sobie zycie a nie utrudnic. Jakbym chciał aparat za lufe wyciągac to bym go sobie w bojówki włożył

Alledrogo--> SLRC2 - 145 zł, SLRC3 229 zł, 269 zł
    Ostatnio edytowane przez shaddixx ; 29-06-2007 o 16:47

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaddixx Zobacz posta
    hehe ja jeden plecak juz mam. Torbe chce zeby ułatwić sobie zycie a nie utrudnic. Jakbym chciał aparat za lufe wyciągac to bym go sobie w bojówki włożył
    hehe Ja go głównie używam kiedy musze przemieścić się razem z kompem, a tak to mam jeszcze Lowepro nova4 i to jest dla mnie prawie ideał jeśli chodzi o noszenie sprzętu (Piszę prawie bo najwygodniej imho nosi się w torbie nikonowskiej którą jakiś czas temu do d50 dodawali)
    D200 / D3200 / D610 || Nikkor 18-35|| Nikkor 24-70 AFS 2.8G || Nikkor 50 1.8D || SB-800 ||

Domyślnie

Nikonwoska tez patrzyłem ale bym musiał metki zaszyć
    Znalazłem cos takiego:
    http://www.zadowolenie.pl/?mod=produ...&partner=ceneo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaddixx Zobacz posta
    Nikonwoska tez patrzyłem ale bym musiał metki zaszyć
    Znalazłem cos takiego:
    http://www.zadowolenie.pl/?mod=produ...&partner=ceneo
    nikonowska ma tylko tą jendą wadę że nie najlepiej chroni sprzęt, jest fajna bo poręczna, nie odstaje tak jak nowa czy ta co dałeś w linku. To jest szczególnie problem kiedy jest tłoczno i cały czas się o kogoś zachacza. A tak swoją drogą nie lepiej właśnie lowepro ? Mieści się dużo (to co w stopce mam każde w osobnej przegrodzie, nie lata itp) duże kieszenie w które spokojnie zmieścisz np 3 cokiny, dwa holdery, kilka nakręcanych, dwie baterie i zapas do lampy...
    D200 / D3200 / D610 || Nikkor 18-35|| Nikkor 24-70 AFS 2.8G || Nikkor 50 1.8D || SB-800 ||

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów