Szukaj
Po prostu śliczne zdjęciaJak już miałbym wybierać, to chyba dwójka najbardziej mnie urzekła
Ale wszystkie są cudowne
![]()
Fuji
Znakomici bohaterowie, bardzo dobre zdjęcia. Chwila oddechu po znakomitych seriach ptaków. Języczek rządzi.
Pozdrawiam Krzysiek vel kojot. | Z6III | N24-70/2.8S | N70-200/2.8S | N24-200 | N180-600 | V40/1.2 | kojotowe.pl l fikołki l
Pięknie zapozowały niedoliski![]()
I co tu można napisać? Micha się uśmiecha na widok. Ale nie tylko dlatego, że widać "słodziaki".![]()
"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."
http://commons.wikimedia.org/wiki/Windmill
Pstrykoaparat + obiektywy + okulary korekcyjne -10.5 dioptrii.
"Don Kichote to zły człowiek był..."
Wszystkie świetne ale 4 naj
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
moje ulubione zwierzaki, nie mam jeszcze ich ale może się coś uda, piękne są po prostu.
o jakiej porze one najchętniej wychodzą, napisz proszę to może nie będę musiał siedzieć kilkanaście godzin, dzięki.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
o jakiej porze one najchętniej wychodzą, napisz proszę to może nie będę musiał siedzieć kilkanaście godzin, dzięki.[/QUOTE]
Z reguły są to dwie pory dnia , rano i wieczorem . Ja z rana siadam o 6 i liski wychodzą o 630 ale widać ze są niesmiale i jest im zimno. Najlepiej jest wieczorem wychodzą wtedy o 18;30 i siedza do konca dnia z tym ze ich aktywnosc jest bardzo duża. Ciągle cos robia broją i można zrobic duzo fajnych zdjęć.
Wszystkie świetne. Gratulacje
Skontaktuj się z nami