Szukaj
Lubię takie klimaty. Piękne zdjęcie.
Trochę ten most burzy mi odbiór ale nie zawsze można mieć wszystko. Podoba sie.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Dla mnie dół za ciężki, odwraca uwagę od tego co najciekawsze.
Wtrące się troche. Co do dołu bez niego zdjęcie byłoby zwyczajne i nie zwracało praktycznie w ogóle na siebie uwagi, praktycznie cały kadr zalany wodą i odbicie gór, jeśli to poprzednik miał na myśli. Co do mostu, nie macie, do czego się czepiaćMi się podoba i biorę w całości.
A dla mnie kadrowo fajnie, bo prowadzi widza - pierwszy plan, przez most, w stronę szczytów. Może byłoby to bardziej ewidentne, gdyby na pierwszym planie było jaśniej, jakieś światło które by mocniej przyciągało wzrok; ale i tak to jedno z tych zdjęć z których oko nie ześlizguje się od razu, tylko zostaje na dłużej.
Ja do prezentowanego kadru wcale i w ogóle nie mam zastrzeżeń.
Pobawiłem się nożyczkami, 21:9 bez dołu plus 3:2 mniej więcej prawa góra i każdy z tych cropów także był atrakcyjny dla oka.
Po prostu inne kadry, tak samo dobre.
No sorry panie, taka mamy miejscówkę!![]()
"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."
http://commons.wikimedia.org/wiki/Windmill
Pstrykoaparat + obiektywy + okulary korekcyjne -10.5 dioptrii.
"Don Kichote to zły człowiek był..."
Jak milo, ze moja wrzutka wywoalal taka dyskusje
Dla mnie dol (zgadzam sie, lekko przyciemmny, takie byly warunki, z jpga wiecej sensu nie bylo ciagnac) jest podstawa tego kadru- robi robote.
A most...hmm... najwieksze osiagniecie budowlane mojej miesciny w ostatnich latach, 30 wiosen na niego czekali. Gdybym go pominal, zostalbym banita
a tutaj prosze szersze ujecie, z tego samego dnie:
"Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek
Podoba się. To gdzie to dokładnie ?
linktr.ee/zbigniewurban5150 |Canon R5 R, SigmyArt EF 35/1.4 50/1.4, 7A50/1.1, VM Nokton 40/1.4SC, EFy 50L 85L 135L 16-35/4L, RFy 24-105/4L 70-200/2.8L 16/2.8 50/1.8 ||A73 24-105/4 28/2, SY 35-150/2-2.8 14/2.8 35/1.4, T28-200/2.8-5.6||Heliosy 58/2 50/1.8, Takumar 55/1.8||iPhone 14 PRO|
rozszyfruj tytul![]()
"Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek
Skontaktuj się z nami