Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Nikon Color Efex Pro 2.0 w PS CS2

Witam,

Czy ktoś wie gdzie i które filtry z nik Color Efex Pro 2.0 trzeba wrzucić do Ps CS2 aby były wyświetlane w zakładce filtrów w PS. Napewno działają z PS ale gdzie je dać?

Ps. Te filtry nCEP są rewelacyjne używam ich od miesięca w Nikon Capture i jestem happy
    Pozdrawiam,

Gembor

Domyślnie

Nie znam tych filtrów, ale w Photoshopie filtry są w folderze PLUG-INS i PLUG INS PL.
    Pozdrawiam
    Grzegorz

Domyślnie

Niestety po przekopiowaniu ich do tych katalogów dalej sa niedostepne
    Pozdrawiam,

Gembor

Domyślnie

o ile się nie mylę są dwie wersje filtrów - ps i nc, u mnie chodzą w ps7 po zainstalowaniu w katalogu plug ins pl, w katalogu plug ins ps ich nie widział

Domyślnie

zakładając że masz oryginały to pewnikiem pisze w instrukcji ...
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Domyślnie

Nie miałem z tym zadnych problemów.
    Po instalacji tegoż programu wystąpiła potrzeba restartu komputera.Po ponownym uruchomieniu i odpaleniu PS CS okazało się ze Ps sam wyszukał dodatkowe pluginy--> Nikon Color Efex Pro .Po załadowaniu okna dialogowego ukazał sie w lewym dolnym rogu prostokąt z tymi własnie filtrami.
    Jak mnie pamięc nie myli to nie bylo potrzeby kopiowania folderu z filtrami do katalogu Ps'a.

Dodatkowo jest mozliwosc ustawienia czy te filtry mają się ładowac przy starcie Ps czy tez nie.

P.S. a zapytam jeszcze czy ktoś jest w posiadaniu polskiej łatki do Ps Cs2?proszę o informacje.
    Potęga doznań...
    Fotografie z podróży.
    www.flickr.com/photos/thores/sets/

Uprawnienia umieszczania postów