Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Umowy fotograficzne.

Zgubiłem gdzieś katalog z umowami - możecie pomóc? Pilnie potrzebna jest pisemna umowa z modelką a ja nie mam wzoru - gdzieś poszło w kosmos wszystko. Co prawda nie dotyczy mnie ale muszę pomóc dziewczynie się zabezpieczyć przed ew. wykorzystaniem zdjęć poza marginesem umowy i taki papier jej potrzebny...
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

ooo ogólnie by się przydało aby człowiek "dobrej woli" zapodał może wzory umów z modelkami, agencjami foto, redakcjami gazet, czy nawet ludźmi na ulicy itd.
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

.. i w dodatku wrzucił je gdzieś do pobrania na FTP lub WWW
    Paweł

Domyślnie

ja oferuje serwer żaden rapidshare itp tylko normalny klikasz i masz tylko mi podeślijcie co trzeba na maila (jest podany w profilu)
    FX

Domyślnie

Panowie - nikt nie ma? Żart? Lenistwo? Zlitujcie się... Grzebię w goglach 2 godziny i jak kamień w wodę - te co miałem były świetne. To co znajduję to żałosne namiastki...
    Al "CAPONE" Bundy

Domyślnie

bo za świetne to chcą kasę, tez miałem ten problem z umową z młodymi, nie było chętnych do pomocy w końcu sam coś skleciłem ;(, niestety umowy jakiej szukasz nie posiadam
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Co więcej - niektórzy nawet zasłaniają się prawami autorskimi - żal normalnie.... Piaskownica dla dorosłych....
    Al "CAPONE" Bundy

Domyślnie

Al posyłam Ci na PW może to Ci się przyda...

Domyślnie

Hehe... jak ktos napisze ze wesele moze za darmo sfocic to powstaje ferment i zamieszanie- ze jak to? chleb od ust zabiera i psuje rynek... a jak umowe dobrą przygotować to za darmo
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 23-10-2008 o 16:36 Powód: orto.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów