Proszę bardzo
Szukaj
Proszę bardzo
To musiales az z aliexpress kupowac, jak taki termometr to w kazdym sklepie z art. gosp. domowego jest.
Nie chce cie martwic ale takie "wskazowkowe" termometry bardzo czesto zyja wlasnym zyciem pod wzgledem wskazan.
Mz lepszy bylby taki "rteciowy" ze slupkiem plynu.
Zwykly, maly, akwarystyczny szkalny termometr.
I nosic go w jakims futerale/pudeleczku.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Ja od pewnego czasu zamiast w ciemno robić zakupy u alichaina to zerkam co mam w pobliżu w sklepie, czasami się okazuje że nakupili u nas cały magazyn śmieci i przeceniają żeby coś kasy odzyskać.
Zakupy w chinach były fajne dawniej jak towar przychodził w 2-3 tygodnie, teraz taka sytuacja to rzadkość.
Generalnie termometr potrzebny na zimę i mróz tak więc do miesiąca napewno przyjdzie.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Kupuję w normalnym sklepie markecie gdzie są takie podstawowe rzeczy. Nie wiem czemu o to pytasz z kosmosu jesteś? Każdy nawet najmniejszy sklep ma taki asortyment. Natomiast z termometrem małym plecakowym nie spotkałem się. Tia sklepy z rybkami
Krzysiek rozumiem chęc przekonania mnie do biegania po sklepach ale ja stary jestem i z lenistwa kupuje w jedynie słusznym dla mnie sklepie chińskim markecie.
To zamienmy slowo sklep na dzial art. gospodarstwa domowego...w markecie.
A w tych marketach to jeszcze czesto sklepy z rybkami sa.
A no i jestem z Melmaku i jem koty i kiedys gralem w takim serialu ALF, odpowiadajac na twoje pytanie.
Kupuj gdzie tam chcesz, kazdy robi jak mu wygodniej.
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami