Szukaj
Możesz pokazać w którym miejscu? Zacytować? Lecz swoje kompleksy gdzie indziej i przestań mi wmawiać rzeczy których nie robię!
Dla mnie Fuji to jedna z najciekawszych propozycji na rynku i z wielu względów bardzo dobrze że dalej istnieją na rynku foto. Jako że są dosyć dużą firmą to stać ich na wypuszczanie produktów niszowych. To jest prawdopodobnie ich element strategii rynkowej. Szkoda że takich firm nie ma więcej.
Pozdrawiam
Marcin
po co Wy o tych strategiach?
jak kupujesz płatki owsiane, to myślisz czy są dobre czy nie, czy może raczej 'czy strategia wypuszczenia ich w więkzsym opakowaniu przyczyni się do zwiększenia sprzedaży'?
a dziurkacz do biura?
a buty?
a bieliznę?
ludzie..
Zasadniczo to warto się zainteresować tym co wychodzi ze sprzętu jako gotowiec. Ja odżyłem jako fotograf jak zacząłem używać jpgów. Godziny spędzone przy kompie wolę poświęcić na inne rzeczy. Fuji bardzo ułatwia to zadanie....
A po co o tych płatkach i dziurkaczach? Dla niektórych jest ciekawe jedno dla innych drugie - nie rozumiem co takiego złego w tym że ktoś się czymś interesuje...
Pozdrawiam
Marcin
bo to nie jest ciekawe
i zupełnie bez znaczenia i wpływu na fakt, jakim aparatem jest pro3
A nie zauważyłeś, że my sobie tutaj jaja robimy?
Właściwie to zrobili to gorzej, bo zrezygnowali z powiększenia, więc jeśli używasz dłuższych szkieł, to masz tylko maciupką ramkę.
AF był taki, jak X-T2, a sporo ludzi narzekało, że ten nie spełniał ich oczekiwań.
Ty nie zrobiłeś, a inni robią. Nie po to dali ekranik z wyświetlaniem symulacji, żeby z tych symulacji nie korzystać. Puszka ewidentnie jest adresowana do tych, którzy chcą robić JPEGi, niezależnie od tego, ile kasy na nią wydadza.
Nie korzystasz z JPEGów, to nie wiesz![]()
nie
zauważyłem natomiast setki komentarzy pod różnymi wątkami 'to zmniejszy im sprzedaż', 'przez ten ruch Fuji/Sony/Canon/Nikon zostaną w tyle za Fuji/Sony/Canonem/Nikonem' itd..
używanie długich szkieł z tą puszką (ze wszystkim poza lustrzankami, ewentualnie live view na statywie), mija się z celem i zalatuje mistrzostwem w podcieraniu d*py szkłem
nie wiedziałem tego
używałem pro2
nie wyobrażam sobie szybszego AF
a jeszcze bardziej nie wyobrażam sobie sytuacji, w których komukolwiek szybszy AF miałby być rzezcywiście potrzebny
- - - - kolejny post - - - - - -
tak
i jest to tak samo ciekawe jak wolumen sprzedaży i zostawanie w tyle przez fuji/nikona/canona itd..
Skontaktuj się z nami