Sigma PF - nowy bezlusterkowiec FF
Jest już u mnie.
Zgrabna, bardzo dobrze wykonana.
Widać że stworzona pod filmowanie.
![]()
Szukaj
Sigma PF - nowy bezlusterkowiec FF
Jest już u mnie.
Zgrabna, bardzo dobrze wykonana.
Widać że stworzona pod filmowanie.
![]()
www: dariuszbres.pl ● blog: dariuszbres.pl/blog ● gear: dariuszbres.pl/gear
ig: instagram.dariuszbres.pl ● fb: facebook.dariuszbres.pl ● flickr: flickr.dariuszbres.pl ● recenzje: dariuszbres.pl/recenzje ● pojedynek: dariuszbres.pl/pojedynek ● grupa nikon: grupa nikon
Jaki to ma bagnet?
L-mount, czyli aliance panasa, leica i sigmy
https://www.sigma-global.com/en/came.../main-feature/
![]()
Ostatnio edytowane przez Dariusz Breś ; 09-10-2019 o 21:14
ig: instagram.dariuszbres.pl ● fb: facebook.dariuszbres.pl ● flickr: flickr.dariuszbres.pl ● recenzje: dariuszbres.pl/recenzje ● pojedynek: dariuszbres.pl/pojedynek ● grupa nikon: grupa nikon
Sigma na modułowość postawiła
![]()
mały fajny wariat
ale faktycznie typowo pod filmowanie
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Fajny, bo mały, tylko nie ma za co potrzymać.
Poczekamy na Foveona i nowy soft, bo z poprzednim sobie nie wyobrażam.
Pofociłem dziś na spacerze tym Fp, z 35 1.2 Art
![]()
A teraz z innym szkłem natywnym 45 2.8
to szkło jest z metalu ale lekkie i mega małe, nikon mógłby się uczyć budowy od sigmy
jezu, jakie to małe i lekkie teraz, w sam raz na spacerniak
![]()
Pełna klatka w tak małym body, można powiedzieć że jest to swego rodzaju przełom.
linktr.ee/zbigniewurban5150 |Canon R5 R, SigmyArt EF 35/1.4 50/1.4, 7A50/1.1, VM Nokton 40/1.4SC, EFy 50L 85L 135L 16-35/4L, RFy 24-105/4L 70-200/2.8L 16/2.8 50/1.8 ||A73 24-105/4 28/2, SY 35-150/2-2.8 14/2.8 35/1.4, T28-200/2.8-5.6||Heliosy 58/2 50/1.8, Takumar 55/1.8||iPhone 14 PRO|
Skontaktuj się z nami