Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: ślub...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie ślub...

Witam, w ostatnią sobotę udało mi się zrobić kilka zdjęć na ślubie znajomego, nie byłem niestety "wynajęty" dlatego cykałem z drugiego planu, wszystkie robione bez lampy. Jestem ciekaw waszych opinii, gdyż mnie się średnio podobają za to "młodzi" są zachwyceni

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Domyślnie

przepiękny kościół! dobre zdjęcia, jak na nfoty z drugiej linii. na 1 skóra poleciała w szaroburości ale generalnie ok, dałeś rady.

Domyślnie

Zastanawia mnie tylko 3 - jak wlazłeś za księdza????
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

habakuk kościół to łódzka katedra , zdjęcia bronią się same, za wyjątkiem 1

Al miejsca jest dosyć żeby spokojnie robić z takiej pozycji , tylko raz miałem okazję tam focić, na 5 zdjęciu po bokach widać tylko miejsce do kolumn ale za nimi są nisze, tak że można stać równo z ołtarzem
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Gawronnek ma racje to Łódzka Katedra, widać że ziomal z okolic

Al w naszej katedrze fajne jest to, że możesz obchodzić ołtarz od tyłu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez segl Zobacz posta
    Gawronnek ma racje to Łódzka Katedra, widać że ziomal z okolic

Al w naszej katedrze fajne jest to, że możesz obchodzić ołtarz od tyłu

po rajdach po wiejskich kościołach małopolski i kilecczyzny nie mogę wyjśc z zachwytu piekne miejsce. i wygląda na to, że jest tam dość jasno.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    wygląda na to, że jest tam dość jasno.
    no właśnie

nie to co w naszych okolicach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    po rajdach po wiejskich kościołach małopolski i kilecczyzny nie mogę wyjśc z zachwytu piekne miejsce. i wygląda na to, że jest tam dość jasno.
    wbrew pozorom nie jest wcale tak jasno, jedynie ołtarz jest w miarę oświetlony, ratowałem się długimi czasami 1/15 1/20 i ISO 400-800

bombel
    Gość

Domyślnie

Nie wydziwiaj! Wszystkie szerokie plany z nawy głownej mi się podobają, choć dwójka i szóstka byłyby zdecydowanie lepsze, gdyby ściany były równoległe.

Czwórka niezła, bo bez pretensji - skromne (i przez to ładne) ujęcie. Wszystkie powyższe na plus.

Najmniej mi się podoba jedynka. Ani poza młodych, ani anturaż, a światło, to już najmniej mi podchodzi. Trójka też nienajlepsza, i to nie tylko z powodu urżniętego plebana. Panna ma zbyt kwaśną minę.

Domyślnie

Jakim obiektywem robiłeś?
    D50; 18-55/3.5-5.6G; 50/1.8D; 55-200/4-5,6G + filtry osłony i gadżety oraz zenit 12xp

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów