Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zuzka Zobacz posta
    ...więc będę na forum częstym gościem zadawającym z pewnością dość głupie lub nawet irytujące pytania
    nie ma głupich pytań... no może z wyjątkiem tego o tramwaju
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    nie ma głupich pytań... no może z wyjątkiem tego o tramwaju
    Jakim tramwaju? (to pewnie właśnie jest to głupie pytanie )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MsbS Zobacz posta
    Jakim tramwaju? (to pewnie właśnie jest to głupie pytanie )
    pytanie brzmi:

"jeżeli stanę lewą nogą na lewej szynie, prawą nogą na prawej szynie, a rękami chwycę za druty to czy pojadę jak tramwaj?"

przyznasz chyba, że jest głupie, prawda?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    pytanie brzmi:

"jeżeli stanę lewą nogą na lewej szynie, prawą nogą na prawej szynie, a rękami chwycę za druty to czy pojadę jak tramwaj?"

przyznasz chyba, że jest głupie, prawda?
    O - fakt, przyznaję: to chyba jedno z głupszych pytań, jakie widziałem/słyszałem.

Żeby jednak nie był to całkiem offtopowy post, dorzucę jeszcze kilka darmowych (pro)pozycji do listy softu dla Zuzki:

• Irfanview - darmowa przeglądarka z pewnymi możliwościami obróbki, przez niektórych uważana za najlepszą w swojej klasie
    • XnView - kolejna darmowa przeglądarka z pewnymi możliwościami obróbki, którą niektórzy wolą od powyższej
    • UFRaw - kiedy już zaczniesz fotografować w RAW, możesz użyć tego darmowego softu do wywoływania. Jeśli nie wiesz, co to RAW i po co to - polecam opcję "Szukaj" w menu.
    Ostatnio edytowane przez MsbS ; 25-06-2007 o 21:44

Domyślnie

z darmowych programów do wywoływania RAWów bardzo polecam RAWTherapee - potężne bydle pozwalajace na uzyskanie bardzo dobrych efektów, ale niestety stosunkowo wolne (daleko mu do Capture'a czy Bible)

Domyślnie

Z darmowych to jednak polece C1 dodawanego do Sandiskow, zdecydowanie, a do dalszej zabawy jak za free to GIMPa jak za niewielkie pieniadze to PhotoShopa Elements.

Oszczędny w słowach Awatar Zuzka
    Miasto
    Rychwał/Konin

Domyślnie

Dzięki jakubs, wlopis, Msbs, Erie, gALL - teraz mam duuuży wybór - więc coś wymyślę
    Jeszcze trochę wolnego czasu muszę sobie zorganizować i będę działała

jakubs - masz rację z tymi pytaniami - to była forma zabezpieczenia; jestem "zielona" w temacie fot.cyfr. więc wydaje mi się, że każde moje pytanie dla innych może brzmieć g....o - ale w końcu, każdy się uczył, każdy zadawał pytania - nie jestem pierwsza ani ostatnia.
    Przeraża mnie tylko fakt, że im bardziej w to wszystko się zagłębiam, tym mniej wiem o co chodzi. Nie poddaję się jednak

Pozdrawiam serdecznie
    raz jeszcze dziękuję
    Zuzolka | Nikuś D40 | 18-55 | 55-200VR |

Uprawnienia umieszczania postów