@rupi
Napisałem że używam NEC'a, i że przy postawieniu koło siebie GOŁYM OKIEM nie widać różnicy, ale przy pomiarach wyjdą.
Skoro chcesz porównań cenowych samochodów, to raczej spójrz na kupno Volvo S60 i Opla Insignia. Chodzi mi o trwałość, jakość podzespołów, komfort zawieszenia, wytłumienie wnętrza itd.
Chcesz dopłacić do lepszej marki to możesz. Ale jeśli ma to być samochód do jeżdżenia "wokół komina", to warto się zastanowić czy warto.
Z tymi monitorami jest tak samo. Jeśli się wie że będzie źródłem dochodu, to wtedy powinno się brać to co zapewni najlepsze oddanie kolorów itd., jeśli tylko do hobby, to warto się zastanowić, czy się chce dopłacać.
Oczywiście jak kogoś stać, to może zarówno monitor mieć z najwyższej półki i używać tylko do hobby jak i samochodem za 2 000 000 jeździć głównie do osiedlowego sklepu.
Ale nie robię więcej offtopa.
@adrian
rozumiem że czekasz aż wypowiedzą się handlarze monitorów, namawiający do kupna znacznie droższych modeli, bo użytkowników tego Acer'a za wielu raczej nie znajdziesz. OK, to Twoje prawo.
Pozdrawiam,
T.B.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami