Close

Strona 2 z 15 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 143
    Anonymous
    Gość

Domyślnie

Próbowałem skontaktować się dziś z serwisem:
    wykonałem ok. 20 telefonów o różnej porzez dnia: najpierw po klikudziesięciu - pod koniec dnia po kilku sekundach włączał się fax.
    Maile nie dochodzą, bo skrzynka się przepełniła. Ciekaw jestem czy to standardowy sposób obsługi klientów? Czy ktoś miał tego typu problem? Przy okazji mój problem faktycznie polega na niedziałającym złączu AV - ktoś się z tym spotkał?

--
    Pozdrawiam
    Cezgoc

Domyślnie

W kontakcie z serwisem mialem wiecej szczescia. Dodzwonilem sie po drugim czy trzecim razie. na maila tez odpowiedzieli, ale moj dotarl

Nie mam problemu z gniazdem, chociaz moze byc roznie bo nie sprawdzilem tego jak do tej pory

Domyślnie

Wiem, ze u mnie zlacze dziala, ale w sposob jaki to robi daje wiele do zyczenia. Obraz na TV jest miernej jakosci. Jak uda ci sie cos wywalczyc to daj znac.
    ___pzdr_CyfraL____/

D300s, D70, F50 (ciemnia wciąż żywa) ▓ trochę szkła i światła

Anonymous
    Gość

Domyślnie Nikon polska

Cytat Zamieszczone przez Cezgoc
    Próbowałem skontaktować się dziś z serwisem:
    wykonałem ok. 20 telefonów o różnej porzez dnia: najpierw po klikudziesięciu - pod koniec dnia po kilku sekundach włączał się fax.
    Maile nie dochodzą, bo skrzynka się przepełniła. Ciekaw jestem czy to standardowy sposób obsługi klientów? Czy ktoś miał tego typu problem? Przy okazji mój problem faktycznie polega na niedziałającym złączu AV - ktoś się z tym spotkał?

--
    Pozdrawiam
    Cezgoc
    Wysłałem im Coolpiksa 5700 04.06.04 kontakt pocztą mailową beskuteczny, połączenie telefoniczne bardzo utrudnione. (trzeba mieć ogromną cierpliwość i jeszcze więcej szczęścia) Dziś mi się udało - pan technik jeszcz nie raczył rzucić okiem, proszę spróbować za szczęścia za tydzień, tak brzmiała odpowiedż. Patrząc na to wszystko optymistycznie - kupiłem Nikona D 70 Pozdrawiam Tolek.

Domyślnie

Patrząc na to wszystko optymistycznie - kupiłem Nikona D 70
    I to jest dobra wiadomosc!

Domyślnie

Wow. Ciekawe jak to dziala. Czy jak spojrze optymistycznie na mojego fiata cc, to czy pozniej kupie sobie subaru impreze wrx sti? Boje sie patrzec optymistycznie na co kolwiek, bo ostatnio krucho z funduszami
    ___pzdr_CyfraL____/

D300s, D70, F50 (ciemnia wciąż żywa) ▓ trochę szkła i światła

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CyfraL
    Wow. Ciekawe jak to dziala. Czy jak spojrze optymistycznie na mojego fiata cc, to czy pozniej kupie sobie subaru impreze wrx sti? Boje sie patrzec optymistycznie na co kolwiek, bo ostatnio krucho z funduszami
    Eee tam...ja mojego kochanego CC 704 za zadne skarby nie oddam

Domyślnie

dobry
    a kto wie jak jest z gwarancja z UK ?
    bo kombinuje jak zakupic sobie D70 i mam mozliwosci przywiezienia go z Niemiec i Angli
    Tak to ja.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    otwock k/warszawy

Domyślnie

jeszcze co do sprzetu ze stanow to faktycznie cyfry nie naprawiaja w ramach gwarancji ale jak pytalem o szkla to powiedzieli ze moze byc problem z dedykowanymi obiektywami

analogi mowili ze robia
    N.I.K.O.N.: Networked Intelligent Killing and Observation Neohuman
    |D70| |Nikkor 50mm| |Nikkor 35-80mm| |Sigma 28-300mm| |SanDisk 512MB|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mihn
    dobry
    a kto wie jak jest z gwarancja z UK ?
    bo kombinuje jak zakupic sobie D70 i mam mozliwosci przywiezienia go z Niemiec i Angli
    Gwarancja jest Europejska wiec z Niemiec i Anglii aparat może byc serwisowany w PL - możesz się tylko liczyć z dłuższymi czasami oczekiwania
    pozdrawiam Sebastian

Strona 2 z 15 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów