Close

Strona 14 z 15 PierwszyPierwszy ... 412131415 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 143

Domyślnie

ciekawostka, jak napisalem wyzej odesłałem sprzęt do Nikona bo naprawili ale zepsuli co innego podobno nie podlaczyli pinow bo ciagle pole wyboru ostrosci jedno sie paliło no i myślałem ze bedzie szybko sprawnie i po sprawie.
    Dzis dostałem informację o tym, że sprawa jest poważniejsza i nie dadzą rady szybko tego zrobić i jutro mi wysyłają sprzęt zastępczy !!! jestem pełen podziwu heheh
    Czyli pewnie dostane d80 tylko ciekawi mnie co mogli tak bardzo zepsuc w serwisie To mi sie podoba naprawiaja aparat a przy okazji psują co innego ehhh. Narazie jestem spokojny. Dobrze, że dostane sprzęt zastępczy bo w pracy dłużej nie wytrzymam bez aparatu.
    Sony A7R III / Sony 85mm 1.4 G master / Quadralite Atlas 600
    www.facebook.com/jasinskifoto
    www.instagram.com/marcinjasinskiphoto

Domyślnie

mozliwe ze jak tam grzebali 'uszkodzil sie' uklad albo tasma laczac uklad odpowiedzialny za podswietlenie autofocusa

ja mialem w innej puszce podobna awarie, ale tam z kolei nie swiecil sie jeden, ale wszystkie naraz i wymieniali
    tasme ktora laczyla uklad podswietlajacy z czyms tam (plyta glowna albo cos)

Domyślnie

dziś otrzymałem jako zastępczy aparacik D5000 zobaczymy ile czasu potrwa ponowna naprawa mojego

Domyślnie

Fajne zastępstwo, szczególnie jak ktoś korzysta z obiektywów bez silnika. Ale pewnie mieli pod ręką D5000 z akcji naprawy zasilania.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wer Zobacz posta
    Fajne zastępstwo, szczególnie jak ktoś korzysta z obiektywów bez silnika. Ale pewnie mieli pod ręką D5000 z akcji naprawy zasilania.
    dokładnie ty dostałeś a ktoś pomstuje ze mu 4 tydzień robią hehehe i sprawa dlaczego serwis działa jak działa właśnie została rozwiązana hehehe
    NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...

Domyślnie

Podaj numer seryjny to zobaczymy - może kogoś z forum sprzęt dostałeś? Ale byłaby heca

Domyślnie

hehe mowili ze chyba dostane D80 ale przyslali d5000. A moj pewnie wyslali komus innemu hehe

Domyślnie

Ależ mnie teraz wkurzyli. Dostałem od nich pisemko że aparat został przyjęty do ekspertyzy co moze potrwac 2-3 tygodnie.

Kurna, wyslalem aparat oni go naprawili i spieprzyli co innego. Mieli naprawic ponownie od reki mega szybko bo i tak czekalem miesiac a teraz dodatkowo 2-3 tygodnie na ekspertyze a potem zapewne ponowna naprawa tego co oni rozwalili a moze jeszcze cos wymysla i stwierdza ze to nie oni zepsuli w serwisie.

Oj zaczynam sie poważnie wkurzać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yahooo8 Zobacz posta
    Ależ mnie teraz wkurzyli. Dostałem od nich pisemko że aparat został przyjęty do ekspertyzy co moze potrwac 2-3 tygodnie.

Kurna, wyslalem aparat oni go naprawili i spieprzyli co innego. Mieli naprawic ponownie od reki mega szybko bo i tak czekalem miesiac a teraz dodatkowo 2-3 tygodnie na ekspertyze a potem zapewne ponowna naprawa tego co oni rozwalili a moze jeszcze cos wymysla i stwierdza ze to nie oni zepsuli w serwisie.

Oj zaczynam sie poważnie wkurzać.
    eee... no co Ty... naprawili i narzekasz? aleś Ty niedobry, jeszcze się uskarżasz... a że naprawiając spieprzyli coś innego - zdarza się, w końcu to "fachofcy"*

*Krzychu pisownia celowa
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Witam,

czy załączone na tej fotkach w aukcji karteczki odpowiadają opisywanym w tym wątku gwarancjom z Holandii? Niestety zdjęcia za słabej jakości i może ktoś po kolorze, kształcie rozpozna Cena atrakcyjna, więc zastanawiam się czy nie brać...

http://sklepy.allegro.pl/item9015920...karta_4gb.html - fotki na aukcji

Strona 14 z 15 PierwszyPierwszy ... 412131415 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów