Szukaj
l D90 l N16-85 l N35/1,8 l SB800 l
Bardzo ładne kolorystycznie, szczególnie 1 do mnie przemawia. Moje pierwsze skojarzenie, to że wygląda jak tło w studio w hamerykańskich filmach, gdzie kręci się "plener". Tam też (za) często malują bardzo kolorowe chmury. Ale tutaj ten efekt jest wyjątkowo naturalny i taki... prawdziwy.
Na obu brakuje mi motywu przewodniego. Wiem, że w pejzażu jest niekonieczny, ale jakoś tak by mi tu pasował. Np. te ślady stóp, cy cuś.
Bardzo ładne zdjęcia.
No i o to chodzi!
Dużo sprzętu, mało czasu
Kolego bardzo dobre fotki podobają mi sie obie z tym że ta chmura na 1 jest tak świetna że szkoda że nie ma jej jeszcze więcej . (rozumiem że nie miałeś wpływu na pogodę? )
. . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .
Dziękuję za miłe wpisy.
Znikam z forum na dwa tygodnie - będę z wizytą w RP w Warszawie. Nie sądzę abym miał dostęp do kompa w tym czasie. Może coś będzie, ale bardzo sporadycznie.
Wszystkim życzę miłych najbliższych dwóch tygodni..![]()
jedynka to kwintesencja fotograficznego spojrzenia
z rzeczywistości świata wycinasz niezwykłej mocy opowieść pełną ciepła i niepokoju zarazem
dwójka - banalny ziemski los
Jedno i drugie fajne...jednak jedynka zdecydowanie nr 1![]()
Dzięki Jarosławie. Łażę jak upiór usiłując się dostosować do 9-cio godzinnej zmiany czasu i na razie zdecydowanie przegrywam. Stąd te moje wpisy o 4 nad ranem.
Przez następne parę dni aż do końca, czyli do weekendu kiedy wracam do Oregonu, będę na Strzeniówce koło Nowej Wsi na linii WKD. Na Strzeniówce są lepsze krajobrazy niż w Rembertowie gdzie siedziałem do tej pory. Jak więc się dalej nie dopasuję do zmiany czasu to może te nocne niespanie poskutkuje jakimiś zdjęciami. Chyba że wreszcie padnę z wyczerpania, bo ile można nie spać?
Czy Strzeniówka jest daleko do Białowieży?
jedynka - mucha nie siada...
dwójka - tyż pikne, ale mniej![]()
Skontaktuj się z nami