Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Kolory

Domyślnie Kolory

Zabawa z kolorami i nie tylko to moje ulubione kolorki

pozdrawiam Antek

[ Dodano: Sro Paź 05, 2005 11:25 am ]
    Wydaje mi się, ze ów temat powstał abyśmy mogli rozszerzyć naszą przygodę z fotografią.
    Pewnie każdy z nas próbował pobawić się corelem, photoshopem czy czymś innym w sposób głębszy - te programy temu służą.
    Jeżeli te potężne narzędzia potrzebujemy tylko do podostrzenia, przycięcia czy wysycenia... naszych fotek, to nazwał bym to porażką dla programistów tych programów.
    Uważam, że jeżeli tysiąc osób popluje sobie na nasze obrazki a ktoś napisze że mu się podoba, to warto dla tej małej iskierki budzić nasza wyobraźnię

Gorąco namawiam Antek
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

Domyślnie

Akurat ten obrazek do mnie nie trafia, widziałem jednak inne, które tu zamieściłeś - te są bardzo fajne

Domyślnie

Antek, jesli pozwolisz to przylacze sie do zabawy. Oto moje dwie kolorowanki:

Pozdrawiam,

K.Polak

Domyślnie

Nie mam nic przeciwko ... ale czy to są Twoje ulubione kolory ?

pozdrawiam Antek

[ Dodano: Nie Paź 30, 2005 10:11 am ]
    Cytat Zamieszczone przez Eddie
    Akurat ten obrazek do mnie nie trafia, widziałem jednak inne, które tu zamieściłeś - te są bardzo fajne

Dzięki za zainteresowanie tematem - pozdrawiam Antek
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

Domyślnie

Ten portrecik jest bardzo ładny, jak odręcznie rysowany. Jak już uzupełnię pamięć w kompie, to też się pobawię i, jeśli Antek pozwoli, dołączę do grona

Domyślnie

Ten portrecik jest bardzo ładny, jak odręcznie rysowany. Jak już uzupełnię pamięć w kompie, to też się pobawię i, jeśli Antek pozwoli, dołączę do grona
    ... z niecierpliwością będę oczekiwał Powiększaj pamięć jak najszybciej

pozdrawiam Antek

Uprawnienia umieszczania postów