Close

Strona 71 z 146 PierwszyPierwszy ... 2161697071727381121 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 701 do 710 z 1451

Wątek: Trucks

Domyślnie

To pozostajac w tematyce YT. Ty @Ligo, nigdy nie wspomiales ile juz jezdzisz, czy na emigracji krotko czy juz dlugo. I najwazniejsze czy Truckerem zostales dopiero w Stanach czy moze w Polsce zaczynales.
    Bo jesli w Polsce zaczynales jako "mlody kierowca" to moze cos takiego bylo, w takim klimacie.

Mam nadzieje ze mozesz obejrzec, bo cos tam z jakims probleme z niektorym ifilmami z Yt wspominales.
    Jakby co, to tytul brzmi "UDAR magnuma jak u dziada i typowy andrzej", uzytkownik UDAR, trwa 5:25, nagrany w pionie.
    Taki chlopaczek, mlody kierowca takie dosyc fajne i krotkie humorystyczne filmiki nagrywa z zycia kierowcy ciezarowki.

Mi sie najbardziej z tego filmu podoba akcja z baniakiem i spuszczaniem ON.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Ale fajny film!
    Normalnie sama rzeczywistość i odrobina patologii.
    U nas się nie spuszcza, bo się nie opłaca, poza tym nikt na ropie nie jeździ, flaszki też się nie trzyma, nawet zamkniętej, bo właśnie za to mogą zamknąć. Ale poza tym się zgadza.
    W Polsce nie jeździłem na TIR-ach, prawko zrobiłem dopiero tutaj, bodaj na początku 2007 roku. No i od tego czasu na drodze. Na razie mi pasuje, sporo minusów, ale też sporo plusów.

Domyślnie

No ma troche takich fajnych filmikow na kanale.

Nie wszystkie mz, ale znajda sie.
    A ze same takie krotkie nagrywa, to mozna jednego wieczora sobie przewertowac kanal.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Grudziądz

Domyślnie

Jak widać na załączonym obrazku w Ameryce nie są potrzebne ręce do prowadzenia auta!?

Domyślnie

Ale, że jak? Czekaj, pomału, bo nie kumam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ligo Zobacz posta
    Ale, że jak? Czekaj, pomału, bo nie kumam...
    Zobacz na swoje ostatnie zdjęcia to zrozumiesz

P.S.
    Czy nie jeździsz czasami do Tucson w Arizonie?
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Nie no, na focie ujęty jest ewidentnie wypoczynek, nie zaś ciężka praca truckera.

Do Tucson aktualnie nie jeżdżę, już parę lat tam nie byłem.

Domyślnie

Tu jeszcze jeden fajny filmik. Dwoch kierowcow w podwojnej obsadzie sobie gada, bo czekaja x czasu na rozladunek jak sie na nich wypieli...a palma odbija z goraca.
    Czasem ogladam ten kanal, tylko tu juz filmy dluzsze i w innym klimacie niz ten co najpierw dalem. Czasem proza zycia, ale czasem cos smiesznego.

Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Są różni ludzie, różnie sytuacje. Akurat ten mi nie odpowiada, za dużo wulgaryzmów. Poza tym realia jednak inne. Jeśli chodzi o filmiki, to polecam kanał Zbyszka z Kanady, bez ściemy i bez patologii.
    https://www.youtube.com/channel/UCQN...vOf_xzA/videos

Domyślnie

Jeśli chodzi jeszcze o życzenia noworoczne, to życzyłbym sobie i wszystkim więcej ciepłych zim.

262.
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	DSC01008a.jpg
Wyświetleń:	13
Rozmiar:	716,0 KB
ID:	35354

Strona 71 z 146 PierwszyPierwszy ... 2161697071727381121 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów