Close

Strona 62 z 146 PierwszyPierwszy ... 1252606162636472112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 611 do 620 z 1451

Wątek: Trucks

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    A wogole @Ligo jak sie zapatrujesz na to zebysmy sie zrzucili tu w watku, zebys mogl sobie Trucka odmalowac wybajerzonym aerografem? Jakies symboliczne cegielki, ale grosz do grosza i bedzie kokosza.
    Co tam chcesz. Cycki, plomienie czy wilki z Indianami. Co ci sie podoba, bylebys zdjecia potem tego dal.
    Popieram
    linktr.ee/zbigniewurban5150 |Canon R5 R, SigmyArt EF 35/1.4 50/1.4, 7A50/1.1, VM Nokton 40/1.4SC, EFy 50L 85L 135L 16-35/4L, RFy 24-105/4L 70-200/2.8L 16/2.8 50/1.8 ||A73 24-105/4 28/2, SY 35-150/2-2.8 14/2.8 35/1.4, T28-200/2.8-5.6||Heliosy 58/2 50/1.8, Takumar 55/1.8||iPhone 14 PRO|

Domyślnie

To chyba nie jest dobry pomysł.
    Jeśli chcecie robić zrzutkę, to znajdą się znacznie lepsze cele, choćby jakieś schronisko dla zwierzaków.
    Zamiast ciapać trucka.

Domyślnie

Bo u nasz się okleja, nie maluje. Szybko i tanio.

220.
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	DSC02290a.jpg
Wyświetleń:	2
Rozmiar:	426,7 KB
ID:	34094

Numeracja nie obejmuje zdjęć jumanych.

Cytat Zamieszczone przez jo44 Zobacz posta
    Sorry, truckiem raczej się nie zmieścisz, ale do Giżycka zapraszamy...
    Dzięki, teraz będzie mi łatwiej trafić.
    Ale estakada trochę podobna.

Domyślnie

Żeby nie było za nudno, to znów fotka z miasta.
    Saint Louis, Missouri:

221.
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	DSC03043a.jpg
Wyświetleń:	5
Rozmiar:	567,1 KB
ID:	34107

J1
    Gość

Domyślnie

Ten luk przypomina mi mape z gry Red Alert

Ciekawi mnie jak duze sa skoki poziomu wody, oraz czy sa znaki ostrzegajace tych co parkuja na brzegu rzeki. U mnie sa ostrzezenia bo moze sie trafic tak ze ten co zaparkowal rano na samym dole popoludniu moze miec problem z odnalezieniem i dostaniem sie do samochodu

Ty robisz te zdjecia z reki czy masz aparat jakos zamocowany i wyzwalasz zdalnie?

PS.
    Ladna pogoda tam na zdjeciu... byle dotrwac do wiosny

Domyślnie

Nie wiem, to rzeka, więc nie ma pływów. Ale z drugiej strony jednak to Mississippi, więc przy roztopach może trochę namieszać.

Co do aparatu, to zrobiłem sobie podwieszany uchwyt, coś a'la gruszka od CB, ale sprawdza się tak sobie. Foty z okna robię tylko, jeśli wokół mnie nie ma nikogo, albo akurat traffic stoi. No i tylko na zombi, nie ma mowy o przykładaniu wizjera do oka.

J1
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ligo Zobacz posta
    Nie wiem, to rzeka, więc nie ma pływów. Ale z drugiej strony jednak to Mississippi, więc przy roztopach może trochę namieszać.

Co do aparatu, to zrobiłem sobie podwieszany uchwyt, coś a'la gruszka od CB, ale sprawdza się tak sobie. Foty z okna robię tylko, jeśli wokół mnie nie ma nikogo, albo akurat traffic stoi. No i tylko na zombi, nie ma mowy o przykładaniu wizjera do oka.
    A mnie tez rzeka aczkolwiek blisko ujscia... ale roznice poziomow moga siegac kilku metrow w ciagu jednego dnia. Pytalem glownie z uwagi na samochody zaparkowane blisko wody.

A nie myslales o czyms malym zamocowanym na stale i zdalnym wyzwalaniem? Aczkolwiek rownie dobrze moze lezec na siedzeniu i jak stoisz w korku to zdjecie zrobisz.

Domyślnie

Tak, ale na stałe nie da rady.
    Najlepsza ogniskowa do focenia z auta, to około 70 mm dla małego obrazka. Taka naturalna, obejmuje tak, jak widzi człowiek. Tyle, że to stosunkowo wąski kąt, a dzieje się zawsze i wszędzie dookoła.

J1
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ligo Zobacz posta
    Tak, ale na stałe nie da rady.
    Najlepsza ogniskowa do focenia z auta, to około 70 mm dla małego obrazka. Taka naturalna, obejmuje tak, jak widzi człowiek. Tyle, że to stosunkowo wąski kąt, a dzieje się zawsze i wszędzie dookoła.
    To moze kamerka typu GoPro i bedziesz wycinac pojedyncze klatki z filmu. I w sumie nic nie musisz robic. Wisi w oknie i samo pracuje.

Domyślnie

Dla ochrony własnego tyłka używam DOD LS-460W, które w tych celach jest lepsze, jak GoPro.
    Tyle, że tam obiektyw jest szeroki, no i jakość jednak lepsza z aparatu, przynajmniej w dzień.

Strona 62 z 146 PierwszyPierwszy ... 1252606162636472112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów