Cena się zmienia ze 2-3 razy dziennie na każdej stacji. Zależy ona w głównej mierze od lokalnych podatków, więc ujedziesz kawałek do innego county i cena na takiej samej stacji może być różna nawet o te 20-30 centów.
Szukaj
Cena się zmienia ze 2-3 razy dziennie na każdej stacji. Zależy ona w głównej mierze od lokalnych podatków, więc ujedziesz kawałek do innego county i cena na takiej samej stacji może być różna nawet o te 20-30 centów.
Pewnie masz rację, to tylko żart, ale na forach to wyczytałem i wychodzę z założenia, że ludzie, którzy to piszą pewnie wiedzą to o czym piszesz. Z resztą akurat to co wyczytałem brzmiało tak, że ludzie piszą o swoich stacjach w okolicy czyli chyba nie ruszają się z miejsca i porównują lokalne stacje paliw. Reasumując to tylko żart, nie ma co tego rozwijać.
Nie no, ogólnie racja. Z moich obserwacji też wynika, że ta sieciówka jest często trochę droższa.
Tylko to nie jest powód, żeby nie brać paliwa, kiedy przyjeżdża się na oparach.![]()
No chyba nie jest. Myślę, że przy waszych cenach paliw i dodatkowo biorąc pod uwagę fakt, że te ceny są za galony to jestem prawie pewny, że ostatnia rzecz o której myśli drajwer to cena paliwa i czy przypadkiem nie warto się doślizgać na rezerwie do następnego wodopoju, bo może będzie 10 centów taniej (za galon)![]()
Na focie #119 są w miarę aktualne, sprzed parunastu dni ceny paliwa w Wisconsin. Diesel $2.85 na nieco mniej popularnej, choć fajnej sieciówce. Normalnie ceny oscylują w okolicach $3.00 i trochę więcej. Oczywiście cena za galon, czyli jakieś 3.8 litra. Najtaniej, jeśli chodzi o teren na wschód od Mississippi, jest zwyczajowo w Missouri i Virginii. I są to różnice wyraźne.
Skontaktuj się z nami