Tak nieco spontanicznie dzisiaj... F8 w 85mm nie takie ostre jak myślałem..
Szukaj
Tak nieco spontanicznie dzisiaj... F8 w 85mm nie takie ostre jak myślałem..
Jak dla mnie super!
D300 N 10.5 / N12-24mm (f4)/ N28 (2,8 )/N 50 (1,8 )/N 80-200 (2,8 ) /N 300 F4/ SB-800/Sekonic L-508
BARDZO mi sie podoba![]()
Uchwyciles chyba najlepszy moment. Ciekawi mnie tylko za ktorym razem Ci sie udało - widac ze koszulka i spodnie sa baaardzo mokreNo i ze modelka jeszcze sie usmiechala po kliku probach - gratuluje
![]()
5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8
Ładne kolorki, dynamiczne, chyba jeszcze lepiej wyglądałoby po całkowitym zamrożeniu - oczywiście to tylko moje skromne zdanie. Wszystkie Twoje wcześniejsze zdjęcia podobały mi się zdecydowanie bardziej. Pozdrawiam Andrzej
Też mi po głowie chodzi taki pomysł.Ja sam wiesz nie jest łatwo zrobić dobrze taką foteMuszę przyznać ,że nawet fajnie to wyszło.Jeśli możesz to napisz w jaki sposób modelka była polewana wodą.
To się nazywa mieć władzę w garści![]()
woda polewana z wiaderka zamaszyście.. robiliśmy próby zamrażania na wodzie wylewanej z butelki i było ok. Nie przewidziałem ze ta z wiaderka leci cztery razy szybciej.. do tego dziwne F8, które okazało się nie być już takie ostre... niebawem kolejne podejście..
podoba sie
bardzo pozytywniefajny pomysl i wykonanie.
pozdrawiam.
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
Skontaktuj się z nami