Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: lustro

Domyślnie

ech... przeca D100 ma podnoszone lustro. i moj "syfiasty" 10D, rzekomo gorszy od D70, tyz ma nie zebym czesto korzystal

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    ech... przeca D100 ma podnoszone lustro. i moj "syfiasty" 10D, rzekomo gorszy od D70, tyz ma nie zebym czesto korzystal
    Dlaczego syfiasty? Moim zdaniem lepszy od "cudownego" 20D w ktorym lustro klapie jak drzwi szafy pradziadka.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dRUId
    ALF, a jak Ci się sprawuje Twoja danubia w wersji z konwerterem, to ciemne mocno musi być?
    pieruńsko ciemne 3x8 ledwo widać wskazówkę, ale daję radę
    teraz ricoch jest w czyszczeniu...po 30 latach się mu należy...nie? :P ale po powrocie jak tylko zrobi się choć trochę pogody idę na sąsiednią górkę pocykać z i bez konwertera co by sprawdzić jak sobie radzi...raz już to zrobiłem, ale była mgiełka, a obiekt - nomen omen cel wyprawy plenerowej - oddalony o jakieś 5-6 kilometrów wyszedł całkiem nieźle...swobodnie można było rozpoznac szczgóły skały i stojący na niej krzyż (krzyżna góra)...zrobiłem też 1 zdjęcie na chwiejnym velbonie (nie miałem jeszcze MF) ławki oddalonej o ok250-300m...bez konwertera wyszła jak robiona z bliska, z konwerterem nie mogłem odnaleźć ławki a jak znalazłem i ustawiłem, to zaczął wiać tak silny wiatr, że robienie zdjęcia na tym statywie straciło sens
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaleid
    Dlaczego syfiasty? Moim zdaniem lepszy od "cudownego" 20D w ktorym lustro klapie jak drzwi szafy pradziadka.
    a nie... ja bardziej pilem do osob z "zoltymi okularami", dla ktorych wszystko co C jest be i ktore kazda najmniejsza roznice w stosunku do N zakwalifikuja jako jakas wade

a co do trzasku migawki... dla mnie nie jest to kryterium przy zakupie aparatu. niech sobie klapie, wazne ze ma porzadna matryce, bogaty AF i spora szybkosc zapisu (ze wymienie kilka ciekawych cech)

Domyślnie

Coś mnie się zdaje, że mamy na forum Karamba - szpiega z krainy Canonowców.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli
    uhmmm...i ricochowców, pentaxowców, zenitowców, prakticowców, kijewowców, minoltowców, olkowców...kogoś pominąłem
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Władco: chyba tak . Ale to dobrze swiadczy o tym forum... bo z moich obserwacji wynika, ze Akustyk jest wszedzie, a szczegolnie wszedzie tam gdzie sie cos dzieje, gdzie jest ruch itd. To dobry chłopak, tylko aparat ma niewlasciwy Akustyku nie obrazaj sie to zarty
    Mariusz Hajdarowicz

F801s Nikor 24-50, S 70-300APO, 50 1.8, no i D70 KIT przybyła SB800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF
    uhmmm...i ricochowców, pentaxowców, zenitowców, prakticowców, kijewowców, minoltowców, olkowców...kogoś pominąłem
    No, biorąc pod uwagę kijewowców, to taki przyszywany brat. Mocowanie to samo i jakby pomysł na aparat dziwnie podobny, ale tylko pomysł
    Pozdrawiam Arek
    7D|G12|Nikkormat FT3|N70-210/4|N50/2|N28/3,5|C100/2,8|Metz 58AF2|C17-40/4L||C70-200/4L|+reszta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli
    zeby od razu szpiega toz ja sie z tym nie kryje... takze predzej jakis "czynnik aspoleczny" albo cos w ten desen.

trudno miec pretensje, ze ktos sobie chcial kupic dobry aparat a ze stanowi tu wyjatek...

kwasior
    Gość

Domyślnie

trudno miec pretensje, ze ktos sobie chcial kupic dobry aparat a ze stanowi tu wyjatek...
    każda Twoja wypowiedź na tym forum, jest przesiąknięta sarakzem, a skierowana w system którzy ludzie używaja na tym forum do robienia zdjęć. Co chesz udowodnić AKUSTYKU ? masz jakąs misję ? czy Canon ci płaci ? żebyś tu wpadał i robił zamęt

Totalny nonsens - i dziecinada.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów