Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: ...kobieta...

Domyślnie ...kobieta...

Witam po długiej przerwie
    czy udało mi się pokazać w tych zdjęciach jej kobiecość?
    1.

2.

3.

Pozdrawiam Vesia
    Pozdrawiam Vesia Rzenno
    Wasze zdjęcia - moje emocje i wrażenia

Domyślnie

Nie jestem szumofobem, ale tutaj ziarno zdecywowanie IMO na nie. Na 1 strasznie to wyszlo na uchu i lini wlosow i twarzy.
    5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8

Domyślnie

tylko numer 3.. za ciekawą ścianę, ładną kobietę i dobry kadr. Pozdrawiam

Domyślnie

Podoba mi się miejsce tej sesji....co do zdjęć to ciekawiej by było gdyby nie były pozowane..pani interesująca

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Trójka za fantastyczną fakturę materiału - wygląda jak płynna ciemność. Na minus mina modelki - taka IMHO arogancka - niezbyt korzystnie to odbieram. 1i 2 mi nie leżą . Na dwójce brak twarzy co powoduje że nie ma na czym skupić spojrzenia.

Domyślnie

Na jedynce w miarę sie udało pokazać kobiecość, na dwójce jakoś niezbyt...
    Trójka faktycznie fajny kadr i ściana, ale kobiecości zero... Raczej jakaś hiperfeministyczna zawziętość...
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

O..., dzięki za cenne opinie szczególnie te dotyczące tematu, bo jak zauważyłam głos zabrali sami panowie Chciałam jednak rozszyfrować zdj.nr 2. pokazałam " kobietę, która odchodzi od..... " to dlatego nie mogło was zainteresować, nawet rozumiem.Jeżeli ktoś ma pomysł jak można to pokazać inaczej to chętnie zobaczę.
    Była to sesja plenerowa na którą poproszono mnie abym asystowała, a modelki to był debiut, więc pozowania było raczej niewiele, ona dobrze się bawiła i ja też.
    Pozdrawiam Vesia Rzenno
    Wasze zdjęcia - moje emocje i wrażenia

Uprawnienia umieszczania postów