Szukaj
Nie jestem szumofobem, ale tutaj ziarno zdecywowanie IMO na nie. Na 1 strasznie to wyszlo na uchu i lini wlosow i twarzy.
5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8
tylko numer 3.. za ciekawą ścianę, ładną kobietę i dobry kadr. Pozdrawiam
Podoba mi się miejsce tej sesji....co do zdjęć to ciekawiej by było gdyby nie były pozowane..pani interesująca![]()
Trójka za fantastyczną fakturę materiału - wygląda jak płynna ciemność. Na minus mina modelki - taka IMHO arogancka - niezbyt korzystnie to odbieram. 1i 2 mi nie leżą . Na dwójce brak twarzy co powoduje że nie ma na czym skupić spojrzenia.
Na jedynce w miarę sie udało pokazać kobiecość, na dwójce jakoś niezbyt...
Trójka faktycznie fajny kadr i ściana, ale kobiecości zero... Raczej jakaś hiperfeministyczna zawziętość...
Pozdrawiam, Kuba
O..., dzięki za cenne opinie szczególnie te dotyczące tematu, bo jak zauważyłam głos zabrali sami panowie Chciałam jednak rozszyfrować zdj.nr 2. pokazałam " kobietę, która odchodzi od..... " to dlatego nie mogło was zainteresować, nawet rozumiem.Jeżeli ktoś ma pomysł jak można to pokazać inaczej to chętnie zobaczę.
Była to sesja plenerowa na którą poproszono mnie abym asystowała, a modelki to był debiut, więc pozowania było raczej niewiele, ona dobrze się bawiła i ja też.
Pozdrawiam Vesia Rzenno
Wasze zdjęcia - moje emocje i wrażenia
Skontaktuj się z nami