Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie kupno instrukcji do D200

Hej!
    Chcialbym kupic instrukcje do D200 w jezyku polskim oczywiscie legalna pytanie tylko gdzie ? Wiem ze wszyscy odsylaja do nikon polska ja oczywiscie odwiedzilem stronke i nie udalo mi sie znalesc ani oferty ani cennika .Wie ktos moze gdzie sie z tym zwrucic i ile ew. kosztuje instrukcja?
    PS: Jesli ktos chcialby odsprzedac swoja to prosze o kontakt
    Pozdrawiam!
    | D70 | AF-S DX 18-70 |Nikkor 70-300G|Sandisc II 1Gb|

Domyślnie

Witam
    Ja kupowalem polska instrukcje do d-200 oczywiscie w w nikon polska niepamietam ile zaplacilem .Na stronie nikona nic nieznajdziesz musisz napisac do nich maila z prozba i oni wszystko Ci wyjasnia ,jak ja kupowalem to dostepna byla tylko ksiazeczka niemieli w wersi internetowej do sciagniecia .
    D700,D300,N12-24 f4,N24-70 2.8,N28-70 2.8 ,N70-200 VR,AFS N50 1.4,N35 1.8 ,Sb800,sb900 ,manfrotto055d+486RC2

Domyślnie

zadzwon bezposrednio do serwisu.
    podpis nieczytelny

Domyślnie

Nie ma problemu z kupnem instrukcji w Nikon Polska. Kosztuje 80 złotych plus koszty wysyłki i płacisz przy odbiorze. Szybko i solidnie. Jedyny problem na jaki napotkałem to to, że nie chcieli wysłać mi jej do Irlandii. (ponoć taka opcja ma być możliwa niebawem).

Domyślnie

dzieki wielkie , zadzwonie i zamowie .
    PS: skoro do irlandi nie chcieli to tymbardziej do usa nie przesla
    Pozdrawiam
    | D70 | AF-S DX 18-70 |Nikkor 70-300G|Sandisc II 1Gb|

Domyślnie

napewno wysla do kogos w polsce, a potem to juz pestka
    podpis nieczytelny

Smile

Znajomy, który kupił mi d200 w USA, ma tam spróbować uzyskać bezpłatnie instrukcje w języku polskim. Jest przekonany, że mu się to uda bo tam to jest troche inny świat, klientów traktuje sie poważnie, a wielkie "dzieła" jakimi są instrukcjie obsługi udostępnie się bez problemu. Pożyjemy zobaczymy.
    D200, D70, Nk18-70, Nk 50 f 1.8, Nk 70-200 VR, Nk 17-55 f 2,8, SB800

Domyślnie

jeśli ta instrukcja kosztuje 80zł, czyli ponad 20 euro to firma nikon wspiera piractwo...
    Ostatnio edytowane przez jakubs ; 29-05-2007 o 08:12

Domyślnie

Witam wydaje mi sie ze kiedys widzialem polska instrukcje do D200 i innych na allegro i napewno nie kosztowała 80 zł ale to juz Twój wybór napisz i zapytaj tego sprzedajacego wydaje mi sie ze to wlasnie on mial ale w chwili obecnej nie ma wystawionych Pozdrawiam
    http://www.allegro.pl/item196234610_...nstrukcja.html

Domyślnie

Czy firma Nikon wspiera piractwo ?? Nie wiem . Wiem natomiast, że kupiłem D200 w Irlandii z anglojęzyczną instrukcją i dokupiłem w Nikon Polska instrukcję w języku Polskim. Obie książeczki są takie same jesli chodzi o druk. Taki sam dobry papier i tak samo dobrze złozone. Absolutnie Poska książeczka nie jest żadną podróbką. Więc gdzie to piractwo ??

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów