Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Nad fiordem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lufa Zobacz posta
    Taki "zaklęty" a może przeklęty krąg się wytworzył.
    Ich nie ma bo obyczaje zdziczały, obyczaje zdziczały bo ich nie ma.
    I tak wkoło Macieju...
    ... masz na mysli brak TWA?, mi akurat taki stan nie przeszkadza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 6868 Zobacz posta
    ... masz na mysli brak TWA?, mi akurat taki stan nie przeszkadza

Dlatego bedziecie sie uczyc i ogladac przecietnosc, od czasu do czasu tylko sie trafi wartosciowa praca, bo po takich wypowiedziach jak Twoja, nikt wartosciowy tutaj nie wroci , mit o TWA widze istnieje nadal . Szczegolnie głosili go Ci ktorzy sami nie potrafili nic ciekawego pokazac.
    Ci wszyscy ktorzy otrzymywali te dobre komentarze sprawdzja sie inaczej - W konkursach fotograficznych , najlepiej tych miedzynarodowych o szerokim składzie jurorow, i tam juz im nikt nie zarzuci ze maja znajomych . Zycze zrewidowania swego swiatopogladu, doswiadczenie zdobywa sie latami nie rzutem na tasme. Miłego wieczoru

Domyślnie

To szczyt bezczelności, aby poprawiać czyjąś pracę. To zdjęcie, jak każde inne na tym forum, jest własnością autora i nikt nie ma prawa cokolwiek z nimi robić. To tak, jakbyś poszedł do galerii obrazów i poprawiał je bo masz inną koncepcję. Jedź do Norwegii i rób swoje, tam zawsze podobne widoki są do dyspozycji, Trzeba tylko umieć, tak, jak autor tego pięknego zdjęcia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Dlatego bedziecie sie uczyc i ogladac przecietnosc, od czasu do czasu tylko sie trafi wartosciowa praca (..). Miłego wieczoru
    Dziekuje, ze mialem okazje zobaczyc ponad przecietna prace. Rowniez zdrowka zycze i odrobiny skromnosci.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 6868 Zobacz posta
    Dziekuje, ze mialem okazje zobaczyc ponad przecietna prace. Rowniez zdrowka zycze i odrobiny skromnosci.
    Nie zrozumiales , nie pisze o sobie , mam na mysli autorow pokroju śp. Paweła Kucharskiego czy Michała Ostrowskiego i wielu wielu innych. Było wiele znakomitosci na tym portalu jestem na tyle długo zeby ich wszystkich pamietac. Był tutaj niespotykany poziom fotograficzny, ale zwyczajna zawisc i ludzka małosc, wygonila ich z Nikoniarzy. Jest tu wielu ktorzy to pamietaja

Lu
    Gość

Domyślnie

@harb , ale oni Ty i jeszcze paru toć sama esencja TWA...

Domyślnie

Kolego harb to, że nie znosisz krytyki jest widoczne gołym okiem, ale proszę o odrobinę pokory i skromności. Czasy się zmieniają, jedni odchodzą inni przychodzą. Stwierdzenie, że po tym kiedy odeszło kilku użytkowników, forum upadło jest tak bzdurne, że szkoda gadać.
    Jeśli chcesz tylko i wyłącznie pochwał to proszę o przeniesienie się na FB. To najlepsze co może spotkać tu fotografa to właśnie krytyka, tylko wtedy może się rozwijać.
    PS. Twoje prace, szczególnie te z Norwegii nie są dla mnie w żaden sposób wyjątkowe, ot średnia światowa.
    PS2. Mam komplet nagród i wyróżnień ze wszystkich najważniejszych konkursów międzynarodowych. Według Twoich teorii takich ludzi już tu nie ma, są jednak i to wielu.
    Serdecznie pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lufa Zobacz posta
    @harb , ale oni Ty i jeszcze paru toć sama esencja TWA...
    hehehe

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez esperal Zobacz posta
    Kolego harb to, że nie znosisz krytyki jest widoczne gołym okiem, ale proszę o odrobinę pokory i skromności. Czasy się zmieniają, jedni odchodzą inni przychodzą. Stwierdzenie, że po tym kiedy odeszło kilku użytkowników, forum upadło jest tak bzdurne, że szkoda gadać.
    Jeśli chcesz tylko i wyłącznie pochwał to proszę o przeniesienie się na FB. To najlepsze co może spotkać tu fotografa to właśnie krytyka, tylko wtedy może się rozwijać.
    PS. Twoje prace, szczególnie te z Norwegii nie są dla mnie w żaden sposób wyjątkowe, ot średnia światowa.
    PS2. Mam komplet nagród i wyróżnień ze wszystkich najważniejszych konkursów międzynarodowych. Według Twoich teorii takich ludzi już tu nie ma, są jednak i to wielu.
    Serdecznie pozdrawiam
    GRATULUJE !!!!!

Domyślnie

Bardzo ładna fotografia, Piękne światełko i kolorki. Miejsce jak widać z ogromnym potencjałem. Szkoda, że niebo nie zagrało bardziej dramatycznie, ale już na to nie ma się wpływu, chyba, że ma się możliwość powrotu na miejscówkę często, wtedy można trafić na wymarzone warunki.
    Fuji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Dlatego bedziecie sie uczyc i ogladac przecietnosc, od czasu do czasu tylko sie trafi wartosciowa praca, bo po takich wypowiedziach jak Twoja, nikt wartosciowy tutaj nie wroci , mit o TWA widze istnieje nadal . Szczegolnie głosili go Ci ktorzy sami nie potrafili nic ciekawego pokazac.
    Ci wszyscy ktorzy otrzymywali te dobre komentarze sprawdzja sie inaczej - W konkursach fotograficznych , najlepiej tych miedzynarodowych o szerokim składzie jurorow, i tam juz im nikt nie zarzuci ze maja znajomych . Zycze zrewidowania swego swiatopogladu, doswiadczenie zdobywa sie latami nie rzutem na tasme. Miłego wieczoru
    Sądzę, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12