No ale przecież masz FTZ, więc cała szklarnia pasuje?
Szukaj
No ale przecież masz FTZ, więc cała szklarnia pasuje?
Oj nie cała, do tego lepsze zasilanie, grip dający komfort w pracy pion czy z dużym obiektywem, nawet jak delikatnie polepszą AF to Z6 daleko w tyle zostanie i wybiorą go tylko ci co potrzebują EyeAF czy video.
OOoooooo, to ten FTZ nie pozwala na EyeAF z obiektywami D? I dodatkowo nie ma AF w nich z tego co czytam?
To ja wysiadam, nie mam zamiaru zmieniać moich świetnych szkieł z D tylko dlatego, że Z6 ich nie obsługuje. Czyli żeby się cieszyć pełnym urokiem nowych Z-tek trzeba pozbyć się Nikkorów z serii D?
Czekam zatem na ich wysyp na Alle i OLx w idealnym stanie i w dobrej cenie od bogatszych kolegów![]()
decyzja już zapadła będzie nowy d850. d610 postaram się sprzedać tylko nie mam zielonego pojęcia ile mogę wziąć za niego z tą ryską na matrycy, przebieg 29000 zdjęć. szukałem na allegro, olx i nie ma odniesienia do ceny
to nawet nie opłaca się go sprzedawać. będzie chyba służył w takim wypadku jako zapasowe w razie w albo dziewczynie go oddam może złapie bagcyla
bakcyla ...
SONY A7III ; SONY A3000 Full Spectrum
Właśnie u Rockwella czytałem, że nic z tego i z D nie ma współpracy... Czyli ktoś taki jak ja musiałby całą szklarnię wymienić.
Skontaktuj się z nami