Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: tez z plazy

Domyślnie tez z plazy

(edit) ...prosze przewinac w dol...dolaczam kolejne fotki

wrocilismy wlasciwie dzis nad ranem wiec tylko mala zajawka, tak sie modelka u mnie cieszy z sesji :
    ..a modelka ta jest Monika (zawsze to powtarzam - moja najbardziej ulubiona

1.
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

dla mnie super !
    ######################
    D50 | T17-50 | 55-200VR | T90

Domyślnie

Choć nie czuję się w pełni uprawniony do komentowania kolejnego fajnego zdjęcia, to napiszę swoje dwa słowa:

PLUS
    - świetnie uchwycony moment
    - wszystko gra z układem ciała modelki - tzn. jest ułożone całkiem naturalnie
    - stan entropii włosów jest w pełni poprawny
    - wysoki skok !
    - ogólny odbiór na pluuus

MINUS
    - tło - nie gra mi z kilku powodów - po pierwsze trochę bure (może obróbka, szczgólnie niebieskiego potrzebna?), po drugie średnio ciekawe, a po trzecie i najważniejsze - wszystko, co nie jest modelką, jest tłem
    - powyższy, ostatni minus możnaby usunąć kadrując nieco inaczej - albo tak, żeby widać trochę gruntu, który pod modelką byłby ostry (tj. był w płaszczyźnie ostrości) lub zadbać o cień rzucany na piasek, co podkreśliłoby zarówno wysokość skoku, jak też jego fakt

Oczywiście ogólnie brawa

Domyślnie

fajowa ta foteczka tylko troszki nie naturalnie wysoki ten podskok,choć może modelka tak potrafi))
    pozdrowionka

Domyślnie

Dalbym wiecej ciepla - czemu? w sumie nie wiem - obecna kolorystyka przypomina mi bardzo fotografie z analoga nad baltykiem - jakos takie zimne to morze sie wydaje pomimo tego bikini - tez tak macie ? czy to tylko moje odczucie
    D750X2 /FM/ dużo gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoGRAFIK Zobacz posta
    jakos takie zimne to morze sie wydaje pomimo tego bikini
    masz rację, choć nie da się ukryć, że Bałtyk zimnym morzem jest. Zupełnie jak Mickiewicz wielkim...
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoGRAFIK Zobacz posta
    Dalbym wiecej ciepla - czemu? w sumie nie wiem - obecna kolorystyka przypomina mi bardzo fotografie z analoga nad baltykiem - jakos takie zimne to morze sie wydaje pomimo tego bikini - tez tak macie ? czy to tylko moje odczucie
    to kwestia oczywiscie obrobki, ostatnio cos tak mam , ze lubie dedigitalizowac (slowotworstwo ) foty stad duzo fot bewu, z ziarnem etc.....ale to kwestia w moim przypadku etapu, wlasnie na takim jestem, niedlugo bede robil drapane bo tez mi sie podobaja
    z kolejnych fot sprobuje jedna zrobic na taka z bardziej slodkich
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

dokladam pare kolejnych fotek:

2. takie bardziej kalendarzowe

3. gold girl

4. wlasciwie tez kalendarzowe
    Pozdrówka Jacek ....

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów