Szukaj
dla mnie super !
######################D50 | T17-50 | 55-200VR | T90
Podoba się![]()
Choć nie czuję się w pełni uprawniony do komentowania kolejnego fajnego zdjęcia, to napiszę swoje dwa słowa:
PLUS
- świetnie uchwycony moment
- wszystko gra z układem ciała modelki - tzn. jest ułożone całkiem naturalnie
- stan entropii włosów jest w pełni poprawny
- wysoki skok !
- ogólny odbiór na pluuus
MINUS
- tło - nie gra mi z kilku powodów - po pierwsze trochę bure (może obróbka, szczgólnie niebieskiego potrzebna?), po drugie średnio ciekawe, a po trzecie i najważniejsze - wszystko, co nie jest modelką, jest tłem
- powyższy, ostatni minus możnaby usunąć kadrując nieco inaczej - albo tak, żeby widać trochę gruntu, który pod modelką byłby ostry (tj. był w płaszczyźnie ostrości) lub zadbać o cień rzucany na piasek, co podkreśliłoby zarówno wysokość skoku, jak też jego fakt
Oczywiście ogólnie brawa![]()
fajowa ta foteczka tylko troszki nie naturalnie wysoki ten podskok,choć może modelka tak potrafi))
pozdrowionka
Dalbym wiecej ciepla - czemu? w sumie nie wiem - obecna kolorystyka przypomina mi bardzo fotografie z analoga nad baltykiem - jakos takie zimne to morze sie wydaje pomimo tego bikini - tez tak macie ? czy to tylko moje odczucie
D750X2 /FM/ dużo gratów
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
to kwestia oczywiscie obrobki, ostatnio cos tak mam , ze lubie dedigitalizowac (slowotworstwo) foty stad duzo fot bewu, z ziarnem etc.....ale to kwestia w moim przypadku etapu, wlasnie na takim jestem, niedlugo bede robil drapane bo tez mi sie podobaja
z kolejnych fot sprobuje jedna zrobic na taka z bardziej slodkich![]()
Pozdrówka Jacek ....
Skontaktuj się z nami